LEŽIŠČE DORMEO IMEMORY S PLUS MATTRESS III

MPC OD 439,99€

Najbolj prilagodljivo in udobno ležišče, ki je primerno za vsakogar, ne glede na spalni položaj ali obliko telesa. Izbirate lahko med štirimi trdotami in dvema stopnjama podpore, ki jih preprosto nastavite z obračanjem jedra. Tri cone v plasti penastega vzmetenja Octaspring® v obliki črke S s tridimenzionalnim prilagajanjem ohranjajo hrbtenico poravnano in zagotavljajo odličen pretok zraka, ki vas med spanjem hladi. Zaradi dvojnega jedra je odlična izbira za pare.

LEŽIŠČE BREZ TVEGANJA: VRHUNSKO V VSEH POGLEDIH

Pozabite na zamudno iskanje pravega ležišča. Dormeo iMemory S Plus je najbolj vsestransko ležišče do zdaj. Ponuja kar osem kombinacij in se lahko prilagodi vsaki obliki telesa, teži in spalnemu položaju. Še več – zakonska ležišča imajo obračljivo dvojno jedro, zato so idealna izbira za pare. Ležišče je zasnovano tako, da se odziva na vse točke pritiska telesa in ohranja čudovito udobje. Edinstvena triconska plast tridimenzionalne pene Octaspring® v obliki črke S je umeščena med dve plasti (mehkejše in trše) pene Ecocell®, kar zagotavlja potrebno oporo in ohranja hrbtenico poravnano. Poleg tega penaste vzmeti izboljšujejo zračnost in higieno. Prevleka se ponaša z zaščito proti pršicam, bakterijam in neprijetnim vonjavam.

 • VRHUNSKA 3D-PRILAGODLJIVOST

  Inovativne penaste vzmeti so izdelane iz kakovostne pene Ecocell® z edinstveno zasnovo Octaspring®. Osem podpornih stebrov se ponaša s tridimenzionalno prilagodljivostjo, kar pomeni, da se vsaka vzmet dinamično prilagaja obrisom in gibom vašega telesa v vseh spalnih položajih, to pa zagotavlja kar osemkrat boljšo porazdelitev pritiska.

 • ODLIČNO PODPORA ZA HRBTENICO

  Ležišče se ponaša s plastjo Octaspring® v obliki črke S s tremi conami udobja, ki sledi obliki hrbtenice in ohranja njene naravne krivine vso noč, ne glede na spalni položaj. S točkovno podporo preprečuje bolečine v hrbtu, povezane s spanjem.

 • DOBER PRETOK ZRAKA

  Letalska in vesoljska tehnologija Octaspring®, ki je osemkrat bolj zračna od običajne spominske pene, dokazano spodbuja pretok zraka in zniža temperaturo postelje za 3 °C, kar vam omogoča hladnejši, globlji in daljši spanec. Poleg tega izboljšuje tudi higieno ležišča.

POGLED V NOTRANJOST

 1. višina 20cm

ŠTIRI STOPNJE TRDOTE IN DVE STOPNJI PODPORE

Strokovnjaki za spanje so na podlagi 20-letnih izkušenj razvili zasnovo ležišča, ki se bo v vsakem položaju popolnoma prilagodilo vašemu telesu. Ležišče lahko obrnete in ga s tem prilagodite svojim potrebam po trdoti in podpori.

 • Obračljivo jedro od spodaj navzgor: z mehkejšo oranžno in tršo modro stranjo iz pene Ecocell®.
 • Obračljivo jedro po dolžini v obliki črke S: odločite se lahko, ali vam bolj odgovarja bližje ali dlje od ramen. Če je bližje, se bo bolj prilagodila in ublažila večji pritisk, zlasti v primeru spanja na boku.
 • Obračljiva prevleka: na eni strani ima prevleka všito peno iMemory, ki doda nekaj mehkobe in udobja, na drugi strani je PES-oblazinjenje.

POPOLNO ZA PARE

Zaradi svoje funkcionalnosti 8 v 1 je to resnično vrhunsko ležišče za pare. Ne glede na to, kako različni ste si po velikosti in teži ali kakšne posebne potrebe in želje imate, lahko zdaj oba uživata v dobrem spancu brez sklepanja kompromisov.

Ležišča s širino 160 cm ali več imajo obračljivo dvojno jedro v eni prevleki. Tako med obema stranema ne bo neudobne vrzeli, hkrati pa lahko vsak spi na ležišču po svojih željah.

Poleg tega zaradi ločenih jeder ne bo prišlo do prenosa tresljajev, zato se boste lahko resnično dobro naspali brez nepotrebnih prekinitev.

KAKO IZBRATI SVOJO STRAN

Ležišče zagotavlja vse, kar potrebujete za poravnano hrbtenico, hkrati pa bo poskrbelo za udobje in podporo celega telesa. Obrnete ga lahko kakor koli vam najbolj ustreza. Ne pozabite, da, lahko ležišče drugače obrnete kadar koli, zlasti med večjimi življenjskimi dogodki, ki lahko povzročijo spremembo spalnih navad in posledično vplivajo na vaše spanje. Takšni dogodki lahko vključujejo izgubo ali povečanje telesne teže (sprememba oblike telesa) ali poškodbo, spanje v paru itd. To je zlasti priročno nosečnice, nove starše in ljudi z različnimi zdravstvenimi težavami. Ker lahko v vsakem trenutku ležišče prilagodite sebi, vam zaradi takšnih sprememb ne bo treba kupiti novega.

ZBUDITE SE NASPANI IN SPOČITI

Poleg vzmeti Octaspring® v obliki črke S in zračne zasnove pene Ecocell® smo poskrbeli tudi za to, da je ležišče ohranja svojo zračnost, čistočo in sproščujoče udobje.

Prevleka se ponaša z:

 • vlakni Climalite, ki so zasnovana s posebno tehnologijo za odvajanje vlage in hitro sušenje;
 • obdelavo Re-Vitalize, ki pomaga izboljšati kakovost spanca, saj pripomore k temu, da se vsako jutro zbudite spočiti, sproščeni in bolj polni energije.

POSLOVITE SE OD ALERGIJ

Zračno ležišče, ki zagotavlja zadostno kroženje zraka, je temelj za uravnavanje temperature in vlage spalne površine, kar ohranja svežino in čistočo. Za dodatno zaščito pred bakterijami, pršicami in neprijetnimi vonjavami poskrbi prevleka s tehnologijo CleanEffect®.

Če imate težave z alergijami ali občutljivo kožo, vas bo gotovo razveselilo, da je snemljiva prevleka primerna za strojno pranje.