Ležišče air + comfort ergo

MPC OD 539,99€

Privoščite si boljši spanec na vrhunskem, 27-centimetrov visokem ležišču, ki bo poskrbelo za pravilno poravnavo in podporo hrbtenice ter blaženje bolečin v predelu vratu in hrbta. Triconsko plast ERGO navdihujejo naravno gibanje in krivine hrbtenice. Ekskluzivna obdelava Adaptive zagotavlja sveže in suho spalno okolje, naravna modalna vlakna TENCEL™ pa vaši koži nudijo nebeško mehak dotik.

Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

POSEBEJ ZASNOVANO ZA BLAŽENJE BOLEČIN V HRBTU IN VRATU

Ležišče Air+ Comfort Ergo je skrbno zasnovano za najboljšo kombinacijo podpore in udobja. Ponaša se z materiali, ki se prilagajajo obliki vašega telesa, kar blaži bolečine in skrbi za bolj zdravo in srečno hrbtenico. Jedro, ki ga je navdihnil Kosmodisk, je izdelano iz šestih centimetrov plasti ERGO s peno Ecocell®. Jedrna rebra se dinamično odzivajo na telesne gibe in omogočajo optimalno poravnavo hrbtenice.

  • Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

    Vsaka od petih plasti igra svojo vlogo pri zagotavljanju primerne podpore in čudovitega udobja, skupaj pa ustvarjajo zračno, 27 centimetrov visoko ležišče.

  • Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

    Ležišče se ponaša z naprednimi in dinamičnimi conami: plast vzmeti ERGO in plast zračnih žepkastih vzmeti imata tri cone udobja, s čimer zagotavljata ergonomsko prilagajanje in uskladitev s telesnimi gibi, zlasti pri spanju na boku.

    višina  27cm

Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

 

ZAČUTITE VRHUNSKO PODPORO HRBTENICE

Jedro, ki ga je navdihnil Kosmodisk, je izdelano iz šestih centimetrov plasti ERGO s peno Ecocell®. Razdeljeno je v tri cone udobja, ki nudijo vrhunsko ergonomsko podporo in poskrbijo za hrbet brez bolečin.

Rebra plasti ERGO se dinamično odzivajo in prilagajajo premikanju vašega telesa, ter s tem zagotavljajo optimalni položaj hrbtenice, kar prispeva k blaženju bolečin v hrbtu.

Za večjo stabilnost, dodatno višino in zračnost se dno ležišča ponaša z osmimi centimetri žepkastih vzmeti s consko podporo.

Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

DINAMIČNO PRILAGAJANJE POTREBAM TELESA

V treh centimetrih pene Ecocell® nove generacije je na tisoče drobnih in prožnih zračnih celic, zato se pena prilagodi obliki in teži telesa, zaradi česar nudi vrhunsko udobje in podporo.

Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

MIREN SPANEC VSE DO JUTRA

Poleg zračnih celic v plasti ERGO in zračnih žepkastih vzmeti smo poskrbeli tudi za zračno, čisto in higienično ležišče. Prevleka se ponaša z:

  • modalnimi vlakni TENCEL™, ki predstavljajo mehko in zračno tkanino iz naravno pridelanega bukovega lesa po okolju prijaznem postopku in pripomorejo k uravnavanju toplote in vlage;
  • obdelavo Adaptive, ki se odziva na telesno temperaturo in potenje, s tem zagotavlja, da vas pozimi ne zebe, poleti pa vam ni prevroče.
Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

POSLOVITE SE OD ALERGIJ

Zračno ležišče, ki zagotavlja zadostno kroženje zraka, je temelj za uravnavanje temperature in vlage spalne površine, na kateri se najpogosteje razvijejo bakterije. Za dodatno zaščito pred bakterijami, pršicami in neprijetnimi vonjavami poskrbi prevleka s tehnologijo CleanEffect®.

Če imate težave z alergijami ali občutljivo kožo, vas bo gotovo razveselilo, da je snemljiva prevleka primerna za strojno pranje pri 40 °C.

Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress