Ležišče Siena

MPC OD 389,99 €

na zalogi 160×200 in 180×200

Nadgradili smo vaše najljubše ležišče! Za nebeško udoben spanec vsako noč se ponaša s 14 centimetri debeline, čvrsto plastjo pene Ecocell®, odstranljivo pralno prevleko, obogateno z zaščito CleanEffect®, in sistemom zračenja AirX na dnu ležišča. Na voljo v več standardnih dimenzijah.

ČVRSTEJŠE LEŽIŠČE ZA ODLIČNO SPALNO UDOBJE

Ležišče Siena 14 je nadgradnja našega prodajnega hita, ki se lahko pohvali s kar 14 centimetrov debelim jedrom iz pene Ecocell®, ki je zasnovana za odlično spalno udobje. Trajna prožnost s tridimenzionalno celično strukturo omogoča učinkovito kroženje zraka in izvrstno prilagodljivost.

PREDNOSTI LEŽIŠČA SIENA 14:

  • trpežno in zračno;
  • zaščita CleanEffect® preprečuje razvoj bakterij, pršic, mikrobov in neprijetnih vonjav;
  • snemljiva in pralna prevleka z edinstveno tkanino in zasnovo;
  • hipoalergena spalna površina;
  • 6 let garancije in 30-dnevni nakup brez tveganja.

TRPEŽNA PENA, KI SE PRILAGODI OBLIKI TELESA

Ležišče Siena 14 z nenehnim kroženjem zraka zagotavlja suho in čisto spalno okolje. Zaradi svoje prožnosti se pena Ecocell® prilagodi edinstveni obliki vašega telesa, hkrati pa je čvrsta in se vedno znova vrne v prvotno obliko, ne glede na pritisk, zato vam bo ležišče zvesto služilo še dolga leta.

ZAŠČITA CLEANEFFECT® ZA NAJVIŠJO RAVEN HIGIENE

Prevleka ležišča s prešitim tridimenzionalnim vzorcem ni le privlačna na pogled, temveč vam nudi tudi občutek topline in nežne masaže. Tkanina prevleke je obogatena z zaščito CleanEffect® proti bakterijam in pršicam, ki zagotavlja bolj zdravo in sveže spalno okolje, hkrati pa preprečuje pojav neprijetnih vonjav.

SVEŽE IN SUHO SPALNO OKOLJE

Spodnja stran ležišča Siena 14 je izdelana iz tkanine s sistemom zračenja AirX za boljšo zračnost in neovirano kroženje zraka skozi vse plasti ležišča, ki v kombinaciji z zračno notranjo prevleko zagotavlja bolj sveže in suho spalno okolje.

SNEMLJIVA PRALNA PREVLEKA

Prevleka ležišča Siena 14 ima priročno zadrgo, zato jo lahko preprosto snamete in operete v pralnem stroju pri 40 °C. Tako bo ležišče vedno sveže, čisto in brez neprijetnih vonjav.