Ležišče aloe vera plus memory

MPC OD 269,99 €

Ležišče Dormeo Aloe Vera Plus Memory ponuja odlično kombinacijo ugodne cene in odlične kakovosti z dodatnim udobjem in higieno. Izkusite prilagodljivo podporo 16 centimetrov pene Ecocell® z razkošnim udobjem spominske pene v prevleki. Tkanina prešite prevleke je obogatena z aloe vero, ki poudari občutek mehkobe, tehnologija CleanEffect® pa pripomore k svežemu spalnemu okolju brez bakterij, pršic in neprijetnih vonjav.

ZAKAJ JE LEŽIŠČE ALOE VERA PLUS MEMORY NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VAS?

  • 16 centimetrov pene Ecocell® nove generacije za izjemno prilagajanje vašemu telesu
  • Najboljša ergonomska podpora za zdravo hrbtenico brez bolečin
  • Posebna zasnova za kroženje zraka, ki omogoča suho in higienično ležišče za nepozabno spalno izkušnjo
  • Hipoalergena tehnologija CleanEffect® vas ščiti pred bakterijami, pršicami in mikrobi, zato je ležišče zlasti primerno za alergike in astmatike
  • Z aloe vero obogatena prevleka za naravno in mehko spalno okolje, ki je nežno do kože
  • Razkošna višina ležišča: 18 centimetrov (16 cm pene Ecocell® in 2 cm spominske pene v prevleki)
  • 10 let podaljšanega jamstva ob nakupu letvenih podlag Dormeo® in 60 noči brez tveganja
  • Izdelano v Evropi

NESPORNO UDOBJE IN EVROPSKA KAKOVOST STA ZDAJ NA VOLJO VSEM

Ležišče Aloe Vera Plus Memory je zasnovano z jedrom iz pene Ecocell®, izdelano po visokih evropskih standardih in kot nalašč za ljudi, ki imajo radi nekoliko trša ležišča z odlično ergonomsko podporo za hrbtenico. Obogateno je z dodatnimi plastmi spominske pene in posebnimi hipoalergenimi obdelavami, ki zagotavljajo boljše, bolj zdravo in higienično spalno okolje ter dolge noči prijetnega spanca.

TEHNOLOGIJA CLEANEFFECT®: VAŠE OROŽJE V BOJU PROTI ALERGIJAM

S posebno zaščito proti bakterijam, mikrobom in pršicam bo ležišče ostalo sveže in brez neprijetnega vonja. CleanEffect® ščiti vaše zdravje in počutje, blaži alergične reakcije in težave z občutljivo kožo ter izboljša kakovost spanca.

Dormeo Aloe Vera Plus Memory Mattress

ODKRIJTE PRIJETNO UDOBJE ALOE VERE

Naravno hladilna in zračna prevleka iz viskoze je obogatena z aloe vero, zaradi katere vam bo ležišče nudilo občutek naravne mehkobe in gladkega dotika. Potopite se v izjemno nežen in mehak dotik tkanin, ki vas popeljejo v deželo najlepših sanj.

Dormeo Aloe Vera Plus Memory Mattress

PENA ECOCELL® VAS PODPIRA VSAKO NOČ

V 16 centimetrih pene Ecocell® nove generacije je na tisoče drobnih in prožnih zračnih celic, zato se pena prilagodi obliki in teži telesa. Z njeno čvrsto podporo in prijetnim udobjem bo vaša hrbtenica vedno pravilno poravnana za brezskrbna jutra brez bolečin. Posebna zračna zasnova omogoča odlično kroženje zraka, zaradi česar bo ležišče bolj suho in higienično, kar je ena ključnih sestavin zdravega spalnega okolja.

Dormeo Aloe Vera Plus Memory Mattress

ALI STE VEDELI?

Znano je, da pomanjkanje spanja vpliva na naš imunski sistem. Študije kažejo 70-odstotno zmanjšanje naravne imunosti celic že po štirih ali petih urah spanja. Na srečo pa lahko to nadoknadimo z zadostnim spancem (vsaj sedem do devet ur).