Ležišče nature serenity octa

MPC OD 419,99€

LEŽIŠČE, KI VAM NUDI SPROSTITEV IN BOLJŠE SPANJE

Uživajte v boljšem spancu z novim, srednje trdim ležiščem Dormeo Nature Serenity Octa. Izdelano je tako, da se odlično odziva na vse točke pritiska in ohranja udobje. Ponaša se s tremi conami udobja v jedru, izdelanem iz izjemno prilagodljivih 3-dimenzionalnih penastih vzmeti Octaspring®. Te so umeščene med dva sloja pene Ecocell®, ki vam zagotavljaja potrebno podporo in ohranja vašo hrbtenico poravnano. Nagrajene vzmeti Octaspring ® izboljšajo tudi zračnost in higieno ležišča. Vrhnja plast mehkejše pene Formacell pa zagotavlja udobje za vse vrste spalnih položajev. Zgornja prevleka ima obdelavo CleanEffect®, ki poskrbi za zaščito pred mikrobi, vonjavami in pršicami. Ležišče je izdelano v Sloveniji.

Dormeo Nature Serenity Octa Mattress
 • 3-D PRILAGODLJIVOST

  Inovativne penaste vzmeti, izdelane iz kakovostne pene Ecocell® z edinstvenim dizajnom Octaspring®, kjer 8 podpornih stebrov zagotavlja 3D prilagodljivost tako po obliki kot po funkcionalnosti. Vsaka vzmet se dinamično prilagaja obliki in gibom vašega telesa v vseh spalnih položajih – na boku, hrbtu ali trebuhu.

 • Dormeo Nature Serenity Octa Mattress

  PODPORA HRBTENICI

  Ležišče se ponaša z vzmetmi Octaspring® s 3 conami udobja, ki sledijo obliki hrbtenice in jo vso noč ohranjajo v zdravem položaju. Zagotavljajo ciljno usmerjeno podporo in izboljšajo stopnjo ergonomije ležišča.

 • IZJEMNA SVEŽINA

  8x bolj zračna od običajne pene. Dokazano je, da Octaspring® tehnologija omogoči večjo zračnost in zmanjša temperaturo postelje za 3°C. tTako vam bo hladneje, zaspali boste hitreje, spali dlje in globlje, vaše ležišče pa bo tudi bolj higienično.

OGLEJTE SI NOTRANJOST LEŽIŠČA

višina17cm

Dormeo Nature Serenity Octa Mattress

 1. 1. SNEMLJIVA IN PRALNA PREVLEKA Z DODATNO ZAŠČITO CLEANEFFECT®

  Obdelava CleanEffect® nudi zaščito proti pršicam, bakterijam, mikrobom in neprijetnim vonjavam.

 2. 2 CM PENE FORMACELL

  Pena Formacell je mehkejša pena, ki poveča udobje med spanjem, saj ne glede na pritisk nenehno ohranja svojo obliko.

 3. 4 CM PENE ECOCELL®

  Pena Ecocell® je visoko elastična pena, ki poveča občutek udobja in podpore.

 4. 7 CM PLAST PENASTIH VZMETI OCTASPRING®

  Sledi obliki hrbtenice in jo vso noč ohranja v ustreznem položaju. Ima 3 ločene cone udobja, ki zagotavljajo dobro ergonomijo in sinergijo z gibanjem vašega telesa.

 5. 4 CM  PENE ECOCELL®

  Pena Ecocell® je visoko elastična pena, ki poveča občutek udobja in podpore.

 6. 4 ROČAJI ZA PREPROSTEJŠE PRENAŠANJE IN NAMEŠČANJE

  Nameščeni na spodnji del prevleke.

IZBOLJŠANA STOPNJA ERGONOMIJE

Jedro iz penastih vzmeti Octaspring® ima 3 cone udobja, ki podpirajo telo na pravilen način, pomagajo izboljšati poravnavo hrbtenice in zmanjšajo bolečine v hrbtu, ki lahko nastanejo med spanjem.

Za dodatno podporo sta zgornja in spodnja plast jedra izdelani iz pene Ecocell®.

Na vrhu dodatno udobje zagotavlja 2 cm mehke pene Formacell, ki se prilagaja obliki vašega telesa in ublaži točke pritiska.

Dormeo Nature Serenity Octa Mattress

POPOLNO, ČE DELITE POSTELJO

Idealno ležišče za vse spalne položaje, ki vam zagotovi izjemen spanec ne glede na vašo težo, velikost ali osebne preference.

Ker penaste vzmeti Octaspring®, niso pritrjene ena na drugo, se gibaje po postelji ne prenaša. Če spite s partnerjem, otroci ali celo živahnim hišnim ljubljenčkom, premikanja na drugi strani postelje ne boste čutili.

Dormeo Nature Serenity Octa Mattress

ZBUDITE SE SVEŽI IN SPOČITI

Penaste vzmeti Octaspring® in pena Ecocell® v jedru ležišča poskrbijo, da je vaše novo ležišče zračno, čisto, suho in udobno. .

Tako boste ostali sveži vso noč.

Dormeo Nature Serenity Octa Mattress

NIČ VEČ ALERGIJ

Pomembno je, da ležišče zagotavlja ustrezen pretok zraka, saj tako omogoča regulacijo toplote in vlažnosti površine. Zračnost preprečuje razvoj bakterij v ležišču. Dodatno zaščito proti bakterijam, pršicam in vonjavami vam zagotavljamo tudi s CleanEffect® Lite obdelavo v sami prevleki.

V kolikor imate težave z alergijami in občutljivo kožo, je prevleka izdelana tako, da ima snemljiv zgornji del, ki je pralen..

Dormeo Nature Serenity Octa Mattress

PREPROST ZA PRENAŠANJE

Prevleka ležišča je na spodnji strani sive, na zgornji strani bele barve, ločuje pa ju temno siva zadrga. Zgornji del prevleke je mogoče oprati v pralnem stroju na 40°C. Beli del prevleke krasi eleganten vzorec bambusovih listov. Na prevleki so štirje ročaji, ki omogočajo enostavno prenašanje in premikanje ležišča.

Na prevleki so štirje ročaji, ki omogočajo enostavno prenašanje in premikanje ležišča.

Dormeo Nature Serenity Octa Mattress