Ležišče air + select ergo

MPC OD 639,99€

Občutite vrhunsko ergonomsko podporo na 27-centimetrov visokem ležišču. Pet con edinstvenega jedra ERGO na žepkastih vzmeteh omogoča dinamično prilagajanje in poskrbi, da vaša hrbtenica ostane primerno poravnana in podprta. Spominska pena zagotavlja čudovito udobje. Obdelava Adaptive zagotavlja sveže in suho spalno okolje, naravna modalna vlakna TENCEL™ pa vaši koži nudijo nebeško mehak dotik.
Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

POSEBEJ ZASNOVANO ZA BOLJŠI SPANEC

Ležišče Air+ Select Ergo je skrbno zasnovano za najboljšo kombinacijo podpore in udobja ter se poleg tega ponaša tudi s najsodobnejšimi materiali in tehnologijami. Jedro, ki ga je navdihnil Kosmodisk, je izdelano iz šestih centimetrov plasti ERGO s peno Ecocell®. Jedrna rebra se dinamično odzivajo na telesne gibe in omogočajo optimalno poravnavo hrbtenice. Poleg tega je prevleka obogatena s spominsko peno in se popolnoma prilagodi vsaki krivulji vašega telesa ter razbremeni točke pritiska na izpostavljene dele, mišice in kosti.

  • Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

    Vsaka od šestih plasti igra svojo vlogo pri zagotavljanju primerne podpore in čudovitega udobja, skupaj pa ustvarjajo zračno, 27 centimetrov visoko ležišče.

  • Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

    Ležišče se ponaša z naprednimi in dinamičnimi conami: plast vzmeti ERGO in plast zračnih žepkastih vzmeti imata tri cone udobja, s čimer zagotavljata ergonomsko prilagajanje in uskladitev s telesnimi gibi, zlasti pri spanju na boku.

višina 27cm

Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

ZAČUTITE VRHUNSKO PODPORO HRBTENICE

Jedro, ki ga je navdihnil Kosmodisk, je izdelano iz šestih centimetrov plasti ERGO s peno Ecocell®. Razdeljeno je v pet con udobja, ki nudijo vrhunsko ergonomsko podporo in poskrbijo za hrbet brez bolečin.

Rebra plasti ERGO se dinamično odzivajo in prilagajajo premikanju vašega telesa, ter s tem zagotavljajo optimalni položaj hrbtenice, kar prispeva k blaženju bolečin v hrbtu.

Za večjo stabilnost, dodatno višino in zračnost se dno ležišča ponaša z osmimi centimetri žepkastih vzmeti s consko podporo.

Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

DINAMIČNO PRILAGAJANJE POTREBAM TELESA

Potopite se v dva centimetra odprtocelične spominske pene, ki je všita v prešito prevleko in skrbi za občutek nebeškega udobja. Poleg tega se prilagodi telesnim krivuljam in razbremeni točke pritiska na izpostavljene dele, mišice in kosti.

V treh centimetrih pene Ecocell® nove generacije je na tisoče drobnih in prožnih zračnih celic, zato se pena prilagodi obliki in teži telesa, zaradi česar nudi vrhunsko udobje in podporo.

Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

MIREN SPANEC VSE DO JUTRA

Poleg zračnih celic v plasti ERGO in dinamičnih žepkastih vzmeti smo poskrbeli tudi za zračno, čisto in higienično ležišče. Prevleka se ponaša z:

  • modalnimi vlakni TENCEL™, ki predstavljajo mehko in zračno tkanino iz naravno pridelanega bukovega lesa po okolju prijaznem postopku in pripomorejo k uravnavanju toplote in vlage;
  • obdelavo Adaptive, ki se odziva na telesno temperaturo in potenje, s tem zagotavlja, da vas pozimi ne zebe, poleti pa vam ni prevroče.
Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

POSLOVITE SE OD ALERGIJ

Zračno ležišče, ki zagotavlja zadostno kroženje zraka, je temelj za uravnavanje temperature in vlage spalne površine, na kateri se najpogosteje razvijejo bakterije. Za dodatno zaščito pred bakterijami, pršicami in neprijetnimi vonjavami poskrbi prevleka s tehnologijo CleanEffect®.

Če imate težave z alergijami ali občutljivo kožo, vas bo gotovo razveselilo, da je snemljiva prevleka primerna za strojno pranje pri 40 °C.

Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

DELITE POSTELJO BREZ ZBUJANJA

Spite v postelji skupaj s partnerjem, ki se nenehno premika? Zdaj ne bo več motil vašega spanca in se boste lahko naposled lepo naspali. Ležišče Air+ Select Ergo ima dvojno jedro v vseh velikostih od 160 cm naprej. Gre za edinstveno lastnost, ki vam in vašemu partnerju omogoča spanje brez motenj in zaslužen počitek.

Dormeo Air+ Select Ergo Mattress