Vzglavnik anatomski Natures

MPC 34,99€

AKCIJA 19,99€

Zamenjajte neudobne vzglavnike z novim, anatomsko oblikovanim modelom z dodatno zračnostjo, ki ga odlikuje naravna mehkoba aloe vere. Jedro iz pene Orthocell™ in posebej oblikovana spominska pena zagotavljata zračno podporo po vaši meri. Vzglavnik je zasnovan za ljudi, ki spijo na hrbtu ali na boku. Antibakterijska tehnologija v pralni prevleki poskrbi za varno in zdravo spalno okolje. Prevleka je izdelana iz 100-odstotnih recikliranih vlaken.

KAKO PRAVI VZGLAVNIK ZAGOTOVI BOLJ KREPČILEN SPANEC

Spanje ni povezano le z zadostno količino počitka. Ležanje v postelji s pravilnim položajem glave in vratu vam omogoča, da jutro pozdravite z odličnim počutjem, pripravljeni na nov dan.

DVE PLASTI PENE ZA PODPORO TAM, KJER JO POTREBUJETE

Izjemno udobni anatomski vzglavnik je zasnovan z dvema slojema pene, ki zagotavljata podporo, ki jo potrebujete za boljši spanec.

ČIST IN SVEŽ VZGLAVNIK

Vsako noč ure in ure počivamo na vzglavniku, ki se dotika našega obraza. Zato je pomembno, da prestavlja čisto, sveže in zdravo okolje ter preprečuje draženje kože, alergije in težave z dihanjem. Zaščita CleanEffect® v prevleki vas bo zaščitila pred bakterijami, mikrobi in pršicami.

ZASNOVAN POSEBEJ ZA SPANJE NA HRBTU ALI BOKU

Novi anatomski vzglavnik Nature’s je zasnovan s posebno kombinacijo materialov in obdelav, ki med spanjem na hrbtu in boku zagotavljajo prilagojeno podporo. Natanko to pa potrebujete, da se zbudite spočiti, sveži in brez bolečin.

IZDELAN ZA TRAJNOSTNO PRIHODNOST

Prevleka iz 100-odstotnih recikliranih vlaken ni le čudovito gladka in prijetna na otip, temveč tudi zelo trpežna, saj je izdelana iz pletene tkanine. Poleg vzglavnika boste prejeli tudi vrečo za večkratno uporabo iz 100-odstotnih recikliranih vlaken za shranjevanje in prenašanje. Na ta način skrbimo za prihodnost in naš planet.

STANDARDNA VELIKOST

Vzglavnik je na voljo v velikosti 50 x 30 cm, kar pomeni, da se prilega vsem običajnim prevlekam.