Otroški pajac čustvene sovice Dormeo

MPC 19,99 €

AKCIJA 9,99€

Otrok ali sovica?

Vsi otroci se radi našemijo in pustijo domišljiji prosto pot. Zdaj se lahko prelevijo v učene sovice in odkrivajo pravljični svet teh čudovitih živali. Z novim otroškim pajacem Čustvene sovice boste otroku podarili novo, toplo in udobno izkušnjo v visokokakovostnem pajacu, ki je preprost za čiščenje in bo zagotovo tudi vam pričaral nasmeh na obraz.

Dormeo Emotion Owl Jumpsuit Kids

Pajaci so udobni in priročni

Nič čudnega, da ima vsak otrok v svoji garderobi takšnega ali drugačnega pajaca, saj jih je veliko preprosteje obleči kot druga oblačila. Otrok samo stopi vanj, vi zaprete zadrgo in že ste pripravljeni na skupne dogodivščine. Kot nalašč je za živahno igro, sedenje in poslušanje zgodbic ali kratek počitek kjer koli.

Dormeo Emotion Owl Jumpsuit Kids

Prisrčno oblačilo za spodbujanje mlade domišljije

Čustvene sovice so z bliskovito hitrostjo osvojile srca na tisoče kupcev s svojim ljubkim videzom, mehkim dotikom in spodbujanjem izražanja mladih čustev. Prisrčni in vsestranski pajac krasijo sovji obraz in ušesa na kapuci ter mehak krog na trebuhu. Otrokom bo to igrivo oblačilo vedno v veselje, saj bodo v njem raziskovali svet skozi oči zvedavih in nagajivih sovic.

  • Dormeo Emotion Owl Jumpsuit Kids
  • Dormeo Emotion Owl Jumpsuit Kids

Kakovostni materiali za preprosto čiščenje

Pajac je izdelan iz 100-odstotnega flisa, ki je mehak, puhast in zelo prijeten na otip. S trpežno sprednjo zadrgo in manšetami na rokah in nogah bo ostal na svojem mestu. Kljub strojnemu pranju pri 60 °C bo ohranil svojo obliko in barve.

Dormeo Emotion Owl Jumpsuit Kids

Na voljo v dveh barvah in treh velikostih

Otroški pajac Čustvene sovice je odlična ideja za božično darilo. Izbirate lahko med dvema barvama, svetlo in temno sivo, ter med tremi velikostmi za različne starosti: 4–5 let (110 cm), 6–7 let (122 cm) in 8–9 let (134 cm).

Dormeo Emotion Owl Jumpsuit Kids

Kolekcija Čustvene sovice

Otroški pajac je del kolekcije Čustvene sovice, v kateri lahko med drugim najdete tudi prisrčne plišaste igrače in posteljnino, ki popestrijo vsako otroško sobo.

Dormeo Emotion Owl Jumpsuit Kids