Družinske čustvene sovice Hoo-Hoo Dormeo male

MPC 9,99 €

Proslavite toplino družinskega življenja s šestimi očarljivimi in mehkimi igračami za tri generacije ljubezni in podpore z očkom, mamico, sestrico, bratcem, babico in dedkom. Sovice združujejo ljubek videz in visokokakovostne materiale, ki so jih zasnovali spalni strokovnjaki Dormeo®. Puhaste in mehke sovice, visoke okoli 16 centimetrov, so primerne za strojno pranje pri 30 °C. Skrbele bodo za leta toplih objemov, srečnih trenutkov in dremežev.

USTVARITE TEMELJE ZA SREČNO ŽIVLJENJE IN POSTAVITE DRUŽINO NA PRVO MESTO

Proslavite družinske vrednote ter ustvarite varno in bolj zdravo okolje, ki bo podpiralo otroke pri čustvenem razvoju. Odnosi in družinske vezi, ki jih z najbližjimi gradimo vse od ranega otroštva, so vir moči in pomagajo pridobiti potrebno samozavest za spoprijemanje z življenjskimi izzivi. Lahko predstavljajo neskončen vir sreče skozi vse življenje.

Dormeo Emotion Mini Owl Family

SPOZNAJTE CELO DRUŽINO NOVIH PRIJATELJEV!

Tukaj je cela družina navihanih, 16 centimetrov velikih mini sovic, ki bodo postale vaši najboljši prijatelji! Skozi odnose v družini otroci spoznavajo sebe in svet, ki jih obdaja, pridobivajo različne veščine, ostrijo čute in se učijo vrednot.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  MAMA SOVICA

  Otroke uči, kaj je prav in kaj ne. Nudi oporo in uteho ter tople objeme – še zlasti, ko si med živahno igro opraskajo kolena.

  Zelo je ponosna na dosežke svojih otrok, naj si gre za male ali velike življenjske mejnike. Mama je neusahljiv vir podpore in male sovice spodbuja, da sledijo svojim sanjam.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  OČKA SKOVIR

  Otroke uči, da je življenje ena velika pustolovščina, jih uči voziti kolo, plezati na najvišja drevesa in plavati po najglobljih morjih. Razume, da so tudi napake dragocen del učenja, vendar je vedno tam, ko ga potrebujejo.

  Skrbno bdi nad svojimi sovicami, jih ščiti pred nevarnostmi, a hkrati spodbuja, da postajajo neodvisne, hrabre in samozavestne.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  BABICA SOVICA

  Uživa ob listanju družinskega albuma z otroki in jim rada pove, da je življenje najlepše v krogu ljubeče družine, s katero ustvarjamo nepozabne trenutke.

  Otroci se ji lahko vedno zaupajo, ko jim je hudo. Takrat ima zanje moder nasvet ali pač le topel objem, ki posuši solze in znova prikliče nasmeh na obraz.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  DEDEK SKOVIR

  Dedek ima rad križanke, sestavljanke in uganke. Pogosto se skriva v delavnici, pripoveduje hecne šale, otroke uči kartati in jim predstavi nove pesmi (ki pa so v bistvu stare pesmi).

  Otroci z njim radi delijo svoje skrivnosti, saj vedo, da se jim dedek ne bo smejal in bo njihove vragolije zadržal zase. Po dedku se bodo vedno lahko zgledovali – tudi pozneje, ko bodo postali veliki.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  HČERKA SOVICA

  Njena bujna domišljija ne pozna meja. Včasih prepeva karaoke in si predstavlja, da je zvezda v glasbenem spotu, spet drugič skače na trampolinu in se pretvarja, da je astronavtka.

  Svojega bratca uči skrivnega znakovnega jezika, ki ga ne razume nihče drug, in neizmerno uživa pogovorih pozno v noč, ko mamica in očka mislita, da otroka že trdno spita.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  SIN SKOVIR

  Vedno pripravljen na zabavo, še najbolj takrat, ko se lahko umaže. Velik oboževalec zunanjih športov, neškodljivih trikov in igre od zore do mraka.

  Sestrico uči, da se postavi zase, ter je hkrati njen vzornik in podpornik. Vedno ji pozorno prisluhne in je ne obsoja. Tako ji pokaže, da bosta za vedno najboljša prijatelja.

DRUŽINA PREDSTAVLJA NAJPOMEMBNEJŠI VPLIV V OTROKOVEM ŽIVLJENJU

Družinske čustvene mini sovice Hoo-Hoo so ustvarjene, da otroke učijo o pomembnosti družine. So veliko več kot le ljubke in puhaste igrače, s katerimi se otroci radi pocrkljajo in zaspijo.

 • Z družinskimi sovicami lahko otrokom pomagate razumeti, kakšna je dinamika odnosov v družini, ter s tem gradite pristnejše vezi in ljubeče okolje.
 • Uporabite sovice za igre vlog, izmišljeno predstavo, pogovor o pomembnosti družine in pripovedovanje starih družinskih zgodb, ki se jih radi spominjate.
Dormeo Emotion Mini Owl Family

S POSEBNO ZAPONKO SE SOVICE OBJAMEJO

Vse mini sovice imajo na svojih krili posebej zasnovano zaponko, s pomočjo katere se lahko objamejo. Kako prikupno! Topel objem je eden najlepših izrazov ljubezni.

Dormeo Emotion Mini Owl Family

POZDRAVITE ČUSTVENE SOVICE DORMEO

Vsaka 16 centimetrov visoka čustvena mini sovica ima večjega, 33 centimetrov velikega prijatelja. Uporabljate jih kot plišaste igračke ali blazine. Vsaka vključuje mehko odejo iz pliša, zato bo vaš otrok vedno pripravljen na počitek, igro ali mehak objem.

OGLEJTE SI JIH TUKAJ

Dormeo Emotion Mini Owl Family