OTROŠKI KOMPLET WARM HUG 2022

MPC 59,99€

AKCIJA 29,99€

TOPLO ZIMSKO VESELJE

Že deset let spremljamo odraščanje vaših otrok, njihovo igro, pomembne dosežke in tople družinske objeme, zato smo ob tej priložnosti pomislili tudi na nanje in oblikovali komplet Warm Hug posebej zanje. Pričarajte jim pravo, pravcato pravljico za lahko noč z rožnatimi lamami ali divjimi dinozavri, ki bodo v temi zažareli . Zimski dnevi bodo še bolj čarobni in nepozabni, prepredeni z igro in dogodivščinami, noči pa varno zatočišče v toplem objemu odeje in vzglavnika Warm Hug.

Dormeo Warm Hug Kids Set 2022

DOM JE TAM, KJER JE WARM HUG

Ko se temperature znižajo, listje porumeni in se v zraku voha sneg, je najlepše, če se lahko stisnemo in pocrkljamo pod mehko odejo. Z otroškim kompletom Warm Hug boste otrokom dali še en razlog, da se stisnejo k vam z vročim čajem ali toplo čokolado in prelistajo novo slikanico. Toda kar pripravite se, da bodo odejo hoteli vzeti s seboj, kamor koli se boste odpravili. In če bodo kdaj prespali pri babici in dedku ali prijateljih, jim bo Warm Hug nudil topel objem, ki jih bo spomnil na dom in jim pomagal v trenutkih domotožja.

Dormeo Warm Hug Kids Set 2022

Hčerka vzame odejo s seboj povsod. Zato mi je zelo všeč, da jo lahko operem.
(Vesna, Slovenija)

Kupila sem ga za svojega vnuka. Zdaj gre veliko raje spat, ker odeja sveti v temi in so pravljice pred spanjem nenadoma postale še bolj zabavne.
(Ana, Slovenija)

Otroka ga uporabljata za poustvarjanje prizorov iz knjig, ki jih bereta. Enkrat sta si iz odej naredila ogrinjala in postala hrabra viteza, ki se borita z zmajem.
(Peter, Slovenija)

PRAVLJICA, KI ZAŽIVI

Razposajeni otroški komplet Warm Hug, ki sveti v temi, vsebuje odejo velikosti 130 x 190 cm in vzglavnik velikosti 37 x 37 cm. V rožnati barvi z lamami ali sivi s strašnimi dinozavri se prelevi v varno zavetje med počitkom ali igrive kostume med igro. Vendar pa se vam pri tem ni treba omejevati, saj ga lahko otroci uporabijo na najrazličnejše načine, doma ali na prostem:

  • Zavijte se vanj skupaj na kavču, ko gledate risanke ali prebirate slikanice
  • Položite ga v otroško posteljo, med rjuhe, da se male nogice hitreje zagrejejo
  • Naredite šotor za neskončne urice zabavne igre
  • Razprostrite ga po tleh za mehko igralno podlogo
  • Z gumbki oblikujte žepek za prezebla stopala po igri na snegu
  • Shranite ga v avtomobil in ga vzemite s seboj na izlete, kampiranje in potovanja
  • Dormeo Warm Hug Kids Set 2022Dormeo Warm Hug Kids Set 2022Dormeo Warm Hug Kids Set 2022Dormeo Warm Hug Kids Set 2022
  • Dormeo Warm Hug Kids Set 2022
  • Dormeo Warm Hug Kids Set 2022

BREZSKRBEN NOČNI POČITEK

Nekateri otroci se bojijo teme, kar sploh ni težko razumeti, saj je to edini čas, ko ostanejo sami, brez svojih odraslih zaščitnikov. Otroški komplet Warm Hug je ravno zato oblikovan z edinstvenim potiskom, ki sveti v temi in ustvarja pravljično in pomirjujoče vzdušje. Z njim se bodo počutili varne, se bolje naspali in se lažje spoprijeli z občutki domotožja, ko bodo prespali kje drugje.

Zagotovo pa vas bo pomirilo tudi dejstvo, da sta tkanina in potisk izdelana iz popolnoma neškodljivih barv in materialov.

Dormeo Warm Hug Kids Set 2022

PRAVLJIČNO MEHAK VZGLAVNIK

Skrivnost neverjetno mehkega in puhastega vzglavnika se skriva v polnilu iz mikrovlaken Wellsleep®, ki odlikujejo vse najkakovostnejše izdelke Dormeo in dajejo občutek prijetno zračnega volumna. Edinstvena struktura vlaken ustvarja zračne žepke, zaradi katerih vzglavnik diha in pomaga ohranjati suho, sveže in čisto okolje za počitek. Prevleka blazine iz flisa je na eni strani gladka, na drugi strani pa ima prikupen otroški vzorec, ki je čudovit tako na videz kot tudi na dotik.

POPOLNO DARILO ZA BOŽIČ

Otroški komplet Warm Hug je popolno darilo za letošnji božič: v sebi nosi vse, kar podžiga otroško domišljijo, zabavo in občutek toplega objema, ko otroci potrebujejo varnost. Najbrž bo tudi vaše življenje lepše ob vedenju, da lahko odejo in vzglavnik operete v pralnem stroju pri 30 °C in da se hitro posušita, saj boste s tem poskrbeli tudi za primerno higieno.

Dormeo Warm Hug Kids Set 2022