ROJSTNODNEVNE HOO-HOO ČUSTVENE SOVICE

MPC 24,99 €

Iščete čudovito, praktično darilo za vaše najmlajše? Prijazne sovice v beli ali modri barvi so prava izbira, saj so vedno pripravljene na zabavo, še posebej rojstnodnevno! To prav posebno darilo 3 v 1, vključuje 33 cm veliko mehko sovico, polnjeno z mikrovlakni Wellsleep®, ki jo lahko uporabite kot blazino, kot odejo (130 x 180 cm) in kot igračo. Pritisnite gumb in sovica vam celo zapoje pesem!

ROJSTNI DAN JE PRAVI RAZLOG ZA PRAZNOVANJE

V letu 2022 Dormeo praznuje 20. rojstni dan in v sklopu praznovanja smo družini čustvenih sovic, ki je že pripravljena na zabavo, dodali dva nova člana! Barvito, očarljivo in praktično darilo za mlade in mlade po srcu, ki združuje mehko igračo, blazino in odejo.

Dormeo Emotion Owl Happy Birthday

ŠTEVILNE KORISTI ČUSTVENEGA ZDRAVJA

Rojstnodnevne zabave so več kot le zabava. Pomembne so za vas in za vašega otroka. Ne glede na to, za kakšno praznovanje otrokovega rojstnega dne se odločite, pomembno je le, da to storite!

Način, na katerega praznujemo rojstne dneve naših otrok, se razlikuje od družine do družine in je v veliki meri odvisen od osebnosti vsakega otroka. Nekatere rojstnodnevne zabave so majhna intimna druženja, spet druge pa tematski dogodki s poudarkom na zabavnih aktivnostih in interaktivnih izkušnjah.

To slavnostno dejanje otroke uči pomembnosti družabnih srečanj, dviguje njihovo samozavest in na čudovite načine vpliva na izboljšanje njihovega razvoja saj:

 • dviguje samozavest
 • spodbuja razvoj
 • ustvarja trajne spomine
 • pomaga otroku pri razvijanju dobrih odnosov prek občutkov prijateljstva in prijaznosti.
 • Dormeo Emotion Owl Happy Birthday
 • Dormeo Emotion Owl Happy Birthday

TRIJE NAČINI UŽIVANJA V ENEM ODLIČNEM DARILU

Vsi radi objemajo naše čustvene sovice, skrivnost njihove priljubljenosti pa je v načinu, na katerega združujejo očarljive dizajne in praktično funkcionalnost treh načinov uporabe v eni igrači.

 • Zabavajte se s 33 cm visoko plišasto igračo, v modri ali beli barvi, z očarljivim obrazom, zabavnim klobukom in s skrivnim žepom na sprednji strani za sladkarije in presenečenja.
 • Uporabite jo kot potovalno blazino za spanje kjer koli in kadar koli. Vsaka sovica je polnjena z istimi mikrovlakni Wellsleep®, kot jih Dormeo uporablja v svojih blazinah, kar jim daje popolno puhasto mehkobo na kateri boste z veseljem počivali.
 • Sovico odpnite in našli boste 130 x 180 cm veliko odejo iz mehkega, udobnega flisa, ki je odlična za zagotavljanje dodatne toplote ali kot podlaga za igro na tleh. Odeja vam bo zagotavljala občutek doma, kjer koli že boste. V modri sovici se skriva modra odeja, v beli sovici pa rožnata.
 • Za rojstnodnevno presenečenje pritisnite gumb ob strani in sovica vam bo zapela pesmico “Happy dreaming to you”!
 • Dormeo Emotion Owl Happy Birthday
 • Dormeo Emotion Owl Happy Birthday
 • Dormeo Emotion Owl Happy Birthday

MOČNA, VZDRŽLJIVA IN PRALNA

Odeja je pralna v pralnem stroju pri 30°C, mikrovlakna Wellsleep® pa za odpornost na madeže in plesen minimalno vpijajo vlago, zato ostanejo dlje časa sveža in čista. Upoštevajte, da mehanizem za petje pomeni, da sovica ni pralna in da potrebuje 2 bateriji AAA (nista priloženi).

Dormeo Emotion Owl Happy Birthday