Kozica Titanium Legend

MPC 39,99 €

Kuhate zelenjavo, riž, testenine ali domačo omako? Tukaj je kozica Titanium Legend, da vam olajša življenje. Ponaša se z najboljšo prevleko proti prijemanju na notranji strani, je izjemno trpežna in omogoča enostavno čiščenje. Toplotno odporen premaz PPG Quantanium™ zadrži vlago in okus, medtem ko ročaj iz nerjavečega jekla zagotavlja enostavno dvigovanje, tudi ko je kozica polna. Premer 16 cm.

Uživajte v kuhanju s praktično kozico Titanium Legend

Emajlirana kozica z dolgim ročajem je nepogrešljiva pri vsakodnevnih kuhinjskih opravilih! Ne glede na to, ali boste pripravili manjši obrok za eno ali dve osebi, otroško hrano ali samo pogreli juho, bo kozica Delimano Titanium Legend vsakič znova vaša prva izbira. Zahvaljujoč posebni konstrukciji se toplota razporedi enakomerno ter tako poskrbi za kar najbolj okusne jedi. Čas je za pripravo najrazličnejših omak, pudingov, krem in drugih jedi brez strahu, da bi se zažgale in sprijele.

Delimano Titanium Legend Sauce Pan

Izdelana, da pusti vtis – s funkcionalnostjo in modernim videzom

Vaši recepti bodo vedno uspeli zahvaljujoč jedru iz ogljikovega jekla, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote, in troslojni prevleki, ojačani z delci titana, zaradi katerih je naša posoda odporna in močna.

Emajliran premaz daje vrhunski videz z ravnimi, modernimi linijami in je izjemno vizualno privlačen.

Delimano Titanium Legend Sauce Pan