Sekljalnik Delimano Brava Chop Express XXL

MPC 15,99 €

Naša nova različica priljubljenega sekljalnika na ročno delovanje brez baterij in električne energije, ki lahko seklja, reže in pasira sadje, zelenjavo, oreščke s preprostim potegom vrvice. S prostornino 500 ml, brez kablov ali baterij, lahko sekljalnik uporabljate kjer koli in kadar koli. Nastavek za mešanje omogoča, da narezane sestavine enostavno spremenite v salse, omake, marinade in prelive.

Naše klasično orodje, večje in boljše

Naš priljubljeni sekljalnik na ročni pogon smo izboljšali tako, da smo povečali uporabno prostornino na 500 ml in dodali nov komplet rezil. Tako lahko sedaj sekljate, meljete in tlačite v pire okusno sadje, zdravo zelenjavo, hranljive oreščke in druge okusne dobrote, s pritiskom na sprožilec in pripravite hitri obrok ali mamljive omake in prelive.

Sesekljajte in mešajte kadar koli in kjer koli

Pametna zasnova pomeni, da ni potrebe po elektriki, samo enkrat potegnete vrvico in 5 ostrih rezil se bo 8-krat zavrtelo in z vsakim vrtljajem sekljalo sestavine kar neverjetno 40-krat. Uporabljajte ga lahko v kuhinji, ne da bi vas pri tem oviral električni kabel, ali ga vzamete s sabo, brez skrbi za baterije. Pripravite hitre, lahke solate, priloge, prelive in še več drugih dobrot na piknikih, žar zabavah ali kampiranju.

Ostra rezila za varno in hitro opravljeno delo

Sestavine vstavite v posodo, zaprete in zaklenete varnostni pokrov. Nato potegnete vrvico, da se rezila zavrtijo in delo je končano v nekaj sekundah. Sekalnik ostane varen in stabilen, zaradi protidrsne podlage. Sprožilni mehanizem je zasnovan tako, da omogoča delovanje izdelka z le enostavnim potegom vrvice Sprožilni mehanizem je zasnovan tako, da omogoča delovanje izdelka z le enostavnim potegom vrvice – ob tem pa se ne boste naprezali.

Sesekljajte, zmiksajte in premešajte

Ne le, da z ročnim sekljalnikom samo sekljate vaše sestavine, temveč jih lahko z uporabo nastavka za mešanje spremenite v slastne salse, paste, omake in prelive. V skledo lahko date jajca in jih na hitro premešate v omlete, pripravite testo za palačinke ali druge sladke dobrote. V kuhinji je na stotine načinov raziskovanja okusov.

Enostavno čiščenje

Pozabite na umazane deske za rezanje in razlite sokove. S sekljalnikom Brava Express sekljalnik XXL, z izjemno veliko prostornino 500 ml in varnostnim pokrovom, imate vse pod nadzorom. Ko končate z delom, napravo preprosto operite s toplo vodo in detergentom. Porabite manj časa za rezanje in čiščenje v kuhinji in več časa za ustvarjanje okusnih obrokov, v katerih boste uživali vi in vaša družina.