Sokovnik Delimano

MPC 129,99€

Vključite v svojo vsakdanjo prehrano več sadja in zelenjave s kozarcem svežega soka iz sokovnika Delimano. Zelo širok dulec omogoča še preprostejšo pripravo sokov. Motor z močjo 800 vatov in dvema hitrostma zlahka iztisne korenje, pomaranče, paradižnik ali ingver ter v nekaj sekundah predela cel sadež, zato lahko uživate v zdravih sokovih, kadar koli si jih želite. Preprost za čiščenje.

Privoščite si kozarec sadja in zelenjave

Vsi vemo, kako pomembno vlogo v prehrani igrata sadje in zelenjava, kozarec okusnega svežega soka pa je odličen način, da si to zagotovite hitro in preprosto ter ohranite več hranilnih snovi. S sokovnikom Delimano lahko učinkovito iztisnete sok iz sadja, zelenjave in korenovk ter si pripravite napitek, poln hranil, a brez dodanih sladkorjev, umetnih arom ali konzervansov.

Delimano Powerful Juicer

Sokovi, polni vitaminov, v krajšem času

Sokovnik Delimano je zasnovan za boljše rezultate z manj truda. Zelo širok dulec je dovolj velik, da lahko vanj vstavite celo jabolko ali olupljeno pomarančo, zato svojega dragocenega časa ne boste zapravljali z zamudnim rezanjem živil.

Sokovnik z dvema nastavitvama hitrosti ima preprost kontrolni gumb, s katerim preprosto prilagodite hitrost vrtenja rezil ter iz sadja in zelenjave iztisnete kar največ. Izbirate lahko med:

  • hitrostjo 1 (10.200 vrtljajev na minuto) za mehkejša živila, kot so banane, jagodičevje in lubenica;
  • hitrostjo 2 (12.500 vrtljajev na minuto) za trša živila, kot so ingver, korenje ali jabolka.

Nerjaveče jeklo in 800 vatov moči

Sokovnik Delimano se ponaša z zmogljivim motorjem z močjo 800 vatov in filtrirno košarico iz nerjavečega jekla z drobno mikromrežo. Zavidljivo velika posoda za ostanke živil ima prostornino 1500 ml, posoda za sok pa do 750 ml, kar zadostuje za dva do tri kozarce sveže pripravljenega soka.

Delimano Powerful Juicer

Preprosto sestavljanje in učinkovita uporaba

Sokovnik Delimano je preprost za sestavljanje: samo vstavite filter in namestite pokrov s sistemom varnostnega zaklepanja. Zaščita proti kapljanju in dodatne varnostne funkcije zagotavljajo čisto in varno delovanje. Po končanem delu ga lahko tudi preprosto pomijete – priložili smo namreč priročno krtačko, s katero boste sestavne dele še hitreje očistili pod tekočo vodo. Prihranite prostor in vse sestavne dele sokovnika shranite v posodi za ostanke živil.

Delimano Powerful Juicer