Cvrtnik na vroč zrak Star Delimano

MPC 79,99€ na zalogi samo v črni barvi

Uživajte v slastni ocvrti hrani, ki se med kuhanjem ni utapljala v olju. Cvrtnik Star ocvre živila s preizkušeno tehnologijo vročega zraka in poskrbi za hrustljave, sočne in okusne jedi. S prostornino 3,5 litra in močjo 1350 vatov lahko v njem pripravljate številne zanimive recepte. Ponaša se s 30-minutnim časovnikom, nastavitvami temperature od 80 do 200 °C in premazom proti prijemanju za lažje čiščenje.

Pripravite ocvrte jedi na bolj zdrav način

Predstavljamo vam cvrtnik na vroč zrak Star, odlično napravo za bolj zdrave in kakovostnejše obroke z manj maščobe. Cvrtje na vročem zraku je eden najbolj priljubljenih načinov kuhanja, saj zagotavlja enako hrustljave, sočne in okusne rezultate kot običajno cvrtje z oljem, a z veliko manj odvečnih maščob.

Delimano Air Fryer STAR

Velika košara za cvrtje za vso družino

Cvrtnik na vroč zrak Star ima 30-minutni časovnik in veliko košaro s prostornino 3,5 litra in snemljivim pladnjem za izboljšano zmogljivost, lažje upravljanje in optimalno zbiranje maščobe. Napolnite jo z mesom, zelenjavo ali celo pekovskim pecivom in uživajte v hrustljavih dobrotah. Uporaba cvrtnika Star je veliko varnejša, priročnejša in učinkovitejša od tradicionalnih cvrtnikov ali pečic, razlika pa je očitna: kuhinja ne bo več polna oljnih madežev in neprijetnega vonja po olju.

Delimano Air Fryer STAR

Vsestransko, hitro in priročno kuhanje

S cvrtnikom na vroč zrak Star boste zlahka pripravili do popolnosti ocvrt krompirček z zlato skorjico in mehko notranjostjo. Toda ta cvrtnik zmore še mnogo več: poleg krompirjevih krhljev in piščančjih perutničk se lahko z njim lotite tudi različnih vrst mesa, rib, pleskavic, pic, vnaprej pripravljenih zamrznjenih jedi in celo pekovskih dobrot, kot so štručke, ali pa si v njem pogrejete hrano.

 • Delimano Air Fryer STAR

  zrezki

 • Delimano Air Fryer STAR

  priloge

 • Delimano Air Fryer STAR

  pekovsko pecivo

 • Delimano Air Fryer STAR

  prigrizki

Visoke temperature za hrustljave rezultate

Skrivnost cvrtnika leži v ciklonskem kroženju izjemno vročega zraka, ki se vrtinči okoli živil in poskrbi za enakomerno ocvrte jedi s hrustljavo, zlato skorjico in sočno sredico. Dokler se pečica dovolj segreje, bo cvrtnik s svojim delom že končal. Izbirate lahko med nastavitvami temperature od 80 do 200 °C.

Delimano Air Fryer STAR

Preprosta in varna uporaba

Uporaba je preprosta, saj ima cvrtnik dve vrtljivi številčnici za:

 • nastavitev časa z notranjo številčnico in
 • nastavitev temperature z zunanjo številčnico.

Samodejni izklop z zvočnim signalom, se oglasi, ko je jed pripravljena, da vam ni treba nenehno preverjati stanja živil. Ko se nastavljeni čas izteče, se cvrtnik samodejno izključi, da se jedi ne zažgejo in naprava ne pregreje. Za dodatno varnost ima cvrtnik silikonske nožice proti drsenju. Ker ročaj vedno ostane hladen, lahko živila varno odstranite iz cvrtnika.

 • Delimano Air Fryer STAR

  Vstavite živila

 • Delimano Air Fryer STAR

  Izberite čas in temperaturo.

 • Delimano Air Fryer STAR

  Počakajte na zvočni signal in postrezite.

Čiščenje je še preprostejše

Košara in pladenj cvrtnika Star sta prevlečena s premazom proti prijemanju, zato se živila ne bodo lepila na površino in ju boste lažje očistili. Da pa bi bilo čiščenje prav tako preprosto kot kuhanje s cvrtnikom Star, sta košara in pladenj primerna tudi za strojno pomivanje.

Delimano Air Fryer STAR

Daleč najbolje prodajani izdelek Delimano

Pridružite se več kot milijonu zadovoljnih kupcev, ki prisegajo na cvrtnike na vroč zrak Delimano. Podajte se na kulinarično dogodivščino, s katero boste uresničevali cilje zdravega življenjskega sloga ob hrani, v kateri resnično uživate. Zagotavljamo vam, da bo elegantni in kompaktni cvrtnik na vroč zrak Star zelo hitro postal vaš najljubši kuhinjski pomočnik. Izbirate lahko med dvema barvama, ki se bosta podali v vsako kuhinjo.

Delimano Air Fryer STAR