Brusilec nožev Extreme Brava

MPC 19,99 €

Brusilec nožev Brava Extreme je oblikovan za varno, hitro, učinkovito in priročno brušenje vseh vrst rezil, tudi nazobčanih. Narejen je iz kakovostnih materialov in nabrusi rezila iz legiranega, karbonskega in nerjavečega jekla. Preprosto ga pritrdite na ravno površino s priseskom in se brez napora poslovite od topih rezil.

Izjemno ostri noži za lažje kuhanje

Če radi kuhate, potem verjetno že veste, da je top nož najhujši sovražnik vsakega kuharja. Ker rezanje zahteva več pritiska, je tudi več možnosti, da bo nož zdrsnil in da bo prišlo do ureznin. A ostrenje nožev je tako naporno, zamudno delo – vsaj doslej je bilo tako.

Skrb za vedno ostre nože je s pomočjo Delimano Brava Extreme Sharpener tako hitra, enostavna in varna, da bo mala malica za prav vsakogar! Delimano Brava Extreme Sharpener bo zlahka naostril vse vaše kuhinjske nože, celo žagaste nože za kruh, ki navadno predstavljajo problem za ostale brusilce.

Uporabite ga v kuhinji – in v vseh ostalih delih vašega doma

Delimano Brava Sharpener je odlična rešitev tudi za vsa ostala rezila, ki jih redno uporabljate v vašem domu, kot so denimo škarje, žepni noži, športni in lovski noži, rezila majhnih kuhinjskih aparatov in različna orodja za vrtnarjenje. Gre za vsestranski pripomoček, ki ga lahko uporabljate v kuhinji, delavnici in na vrtu.

Z brusilcem nožev Brava Extreme lahko naostrite rezila:

  • kuhinjskih nožev,

  • majhnih gospodinjskih aparatov,

  • škarij in še mnogo več.

Materiali visoke kakovosti za izjemno vzdržljivost in varno uporabo

Delimano Brava Extreme Sharpener je izdelan iz jekla Tungsten, ki se uporablja tudi v profesionalnih centrih za ostrenje nožev in v tovarnah nožev.

Brusilec Brava Extreme ponuja varnostno zaščito, ki prestreže kovinske opilke, na katerokoli ravno podlago pa ga zlahka namestite s pomočjo priseska na spodnji strani. Prisesek daje napravi stabilnost in poskrbi, da je ostrenje nožev povsem enostavna in varna naloga.

Kako deluje?

Brusilec nožev Delimano Brava Extreme položite na kuhinjski pult, nato pa nože preprosto potegnite čezenj. Delo je opravljeno v le nekaj sekundah.

  • 1. Z eno roko ostrilec pritisnite ob podlago in potegnite ročico navzdol, da prisesek pritrdite na površino.

  • 2. Nož pri ročaju prislonite na ostrilec in ga počasi potegnite nazaj.

  • 3. Postopek ponovite trikrat ali štirikrat.