ROJSTNODNEVNE HOO-HOO MINI ČUSTVENE SOVICE

MPC 9,99 €

Dopolnite rojstnodnevno radost in veselje z dvema očarljivima mehkima igračama, ki sta vedno pripravljeni na zabavo. Obe sovici združuje čudovit dizajn z visokokakovostnimi materiali, otroci pa bodo svojo novo prijateljico zagotovo hitro vzljubili. Ob pritisku na gumb sovica celo zapoje pesem! Visoka je približno 16 cm, na voljo v modri ali beli barvi ter je popolno darilo za leta veselih objemov, igranja in spanja.

ROJSTNI DAN JE PRAVI RAZLOG ZA PRAZNOVANJE

V letu 2022 Dormeo praznuje 20. rojstni dan in v sklopu praznovanja smo družini čustvenih sovic, ki je že pripravljena na zabavo, dodali dva nova člana! Barvito, očarljivo in praktično darilo za mlade in mlade po srcu, ki združuje mehko igračo, blazino in odejo.

Dormeo Emotion Mini Owl Happy Birthday

ŠTEVILNE KORISTI ČUSTVENEGA ZDRAVJA

Rojstnodnevne zabave so več kot le zabava. Pomembne so za vas in za vašega otroka. Ne glede na to, za kakšno praznovanje otrokovega rojstnega dne se odločite, pomembno je le, da to storite!

Način, na katerega praznujemo rojstne dneve naših otrok, se razlikuje od družine do družine in je v veliki meri odvisen od osebnosti vsakega otroka. Nekatere rojstnodnevne zabave so majhna intimna druženja, spet druge pa tematski dogodki s poudarkom na zabavnih aktivnostih in interaktivnih izkušnjah.

To slavnostno dejanje otroke uči pomembnosti družabnih srečanj, dviguje njihovo samozavest in na čudovite načine vpliva na izboljšanje njihovega razvoja saj:

  • dviguje samozavest
  • spodbuja razvoj
  • ustvarja trajne spomine
  • pomaga otroku pri razvijanju dobrih odnosov prek občutkov prijateljstva in prijaznosti.
  • Dormeo Emotion Mini Owl Happy Birthday
  • Dormeo Emotion Mini Owl Happy Birthday

IZDELANE IZ KAKOVOSTNIH MATERIALOV

Skrivnost teh neverjetno mehkih sovic je v polnilu iz naprednih mikrovlaken Wellsleep®, enakega materiala, ki ga Dormeo uporablja za svoje neverjetno udobne blazine. Edinstvena struktura vlaken ustvarja zračne žepke, ki jih ohranjajo lahke, mehke in puhaste, za odpornost na madeže in plesen pa vpijejo minimalno količino vlage in zato ostanejo dlje sveže in čiste! Prevleka vsake sovice je izdelana iz 100% nežnega flis materiala, ki se odlično prilega koži.

Dormeo Emotion Mini Owl Happy Birthday

PRITISNITE GUMB IN PRISLUHNITE ROJSTNODNEVNI PESMICI!

Za čudovito rojstnodnevno presenečenje pritisnite gumb na zadnji strani in sovica bo zapela pesmico »Happy dreaming to you«! Upoštevajte, da mehanizem za petje pomeni, da sovica ni pralna in potrebuje 2 bateriji AAA (niso priložene).

Dormeo Emotion Mini Owl Happy Birthday