Poučni čustveni sovici Hoo-Hoo Dormeo

MPC 24,99 €

Zbudite se, čas je za učenje! Nova člana družine Čustvene sovice vam bosta priskočila na pomoč pri učenju abecede, številk in vam pokazala, kako ugotoviti, koliko je ura. Sovici lahko uporabljate kot plišasti igrači ali blazini. Napolnjeni sta z naprednimi mikrovlakni Wellsleep®, obe pa vključujeta tudi mehko odejo iz pliša, zato bo vaš otrok vedno pripravljen na počitek, igro ali mehak objem.

Spoznajte nova člana družine!

Družina Čustvene sovice je postala ena najbolj priljubljenih kolekcij znamke Dormeo. Prisrčne plišaste igračke, ki otrokom pomagajo izražati čustva, so izdelane iz kakovostnih materialov za preprosto nego in mehke objeme. Zdaj sta se ji pridružila še dva člana, ki se bosta otrokom pomagala pripraviti na šolo in spodbujala prijetne učne urice.

Dormeo Emotion Owl LearningDormeo Emotion Owl Learning

Črke in številke so osnova znanja

V šoli najprej spoznamo črke in številke, ki so temelj naprednejših znanj – branja, seštevanja in spoznavanja sveta, v katerem živimo. S pomočjo igrivih sovic lahko najmlajšim pomagate ustvariti prijetno vzdušje za učenje in vzpostaviti dober odnos s tem pomembnim vidikom življenja. Spoznavajte črke in številke skupaj in jim pokažite, da je učenje lahko tudi zabavno.

Dormeo Emotion Owl Learning

Dve igrački za učenje

Rožnata sova ima na trebuhu uro in kazalca, ki ju lahko premikate in vadite prepoznavanje časa. Oranžna sovica ima na glavi učeno čepico, na trebuhu pa angleško abecedo in skriven žep za bombone. Prisrčni igrači bosta popestrili učenje in igro ter otrokom pomagali pri učenju, spoznavanju čustev in sveta.

Dormeo Emotion Owl Learning

Trije načini uporabe v enem zabavnem paketu

Vsaka sovica ima tri načine uporabe, zaradi česar je idealno darilo in zvesta sopotnica na izletih. Čudovito mehka igračka bo gotovo postala otrokova najboljša prijateljica, na katero bo lahko kjer koli naslonil glavo, ko bo utrujen – doma, v avtomobilu ali na pikniku, ali pa se zavil v mehko in toplo odejo, ki jo sovica čuva samo zanj. Odeja je kot nalašč za popoldanske dremeže, saj jo lahko nato preprosto zložite nazaj v navihano igračko.

Dormeo Emotion Owl Learning

Priročna velikost in preprosta nega

Odeja meri 130 x 180 cm, igračka pa 33 cm. Obe lahko operete v pralnem stroju pri 30 °C, zato bosta tudi po letih tesnega prijateljstva videti kot novi. Sovice, ki se ponašajo s čudovito mehkim in puhastim polnilom iz naprednih mikrovlaken Wellsleep®, bodo z največjim veseljem objemali vsi, stari in mladi.

Dormeo Emotion Owl Learning

Kolekcija Čustvene sovice

Plišaste igračke so del kolekcije Čustvene sovice, v kateri lahko med drugim najdete tudi vzglavnike, odeje in posteljnino, ki popestrijo vsako otroško sobo in ustvarijo prijetno spalno okolje.

Dormeo Emotion Owl Learning