Poučni mini čustveni sovici Hoo-Hoo Dormeo

MPC 9,99 €

Nova mini člana družine Čustvene sovice vam bosta priskočila na pomoč pri učenju abecede, številk in vam pokazala, kako ugotoviti, koliko je ura. Mini sovici združujeta ljubek videz in visokokakovostne materiale, ki so jih zasnovali spalni strokovnjaki Dormeo. Puhasti in mehki igrački, visoki okoli 16 centimetrov, sta primerni za strojno pranje pri 30 °C. Skrbeli bosta za leta toplih objemov, srečnih trenutkov in zabavnega učenja.

Vzemite ju kamor koli

Družina Čustvene sovice je postala ena najbolj priljubljenih kolekcij znamke Dormeo. Prisrčne plišaste igračke, ki otrokom pomagajo izražati čustva, so izdelane iz kakovostnih materialov za preprosto nego in mehke objeme. Zdaj sta se ji pridružila še dva majhna člana, ki se bosta otrokom pomagala pripraviti na šolo in spodbujala prijetne učne urice.

Dormeo Emotion Mini Owl Learning

Črke in številke so osnova znanja

V šoli najprej spoznamo črke in številke, ki so temelj naprednejših znanj – branja, seštevanja in spoznavanja sveta, v katerem živimo. S pomočjo igrivih mini sovic lahko najmlajšim pomagate ustvariti prijetno vzdušje za učenje in vzpostaviti dober odnos s tem pomembnim vidikom življenja. Spoznavajte črke in številke skupaj in jim pokažite, da je učenje lahko tudi zabavno.

Dormeo Emotion Mini Owl Learning

Dve igrački za učenje

Rožnata sova ima na trebuhu uro in kazalca, ki ju lahko premikate in vadite prepoznavanje časa. Oranžna sovica ima na glavi učeno čepico, na trebuhu pa abecedo in skriven žep za bombone. Prisrčni igrački bosta popestrili učenje in igro ter vam pomagali pri učenju, spoznavanju čustev in sveta.

Dormeo Emotion Mini Owl Learning

Visokokakovostni materiali za dolga leta uporabe

Skrivnost čudovito mehkih mini sovic je v polnilu iz naprednih mikrovlaken Wellsleep®, ki ga Dormeo uporablja tudi v svojih visokokakovostnih vzglavnikih. Edinstvena struktura ustvarja žepke zraka za dodaten volumen in mehak, puhast dotik, zato sta sovici kot nalašč za objeme. Prevleka je izdelana iz 100-odstotnega pliša, ki je čudovito mehak na dotik.

Dormeo Emotion Mini Owl Learning

Obstojne, trpežne in pralne igračke

Sovici lahko operete v pralnem stroju pri 30 °C, zato bosta tudi po letih tesnega prijateljstva videti kot novi. Zaradi naprednih mikrovlaken Wellsleep® z minimalno vpojnostjo in zaščito proti plesni vlage bosta ostali čisti dlje.

Kolekcija Čustvene sovice

Plišaste igračke so del kolekcije Čustvene sovice, v kateri lahko med drugim najdete tudi vzglavnike, odeje in posteljnino, ki popestrijo vsako otroško sobo in ustvarijo prijetno spalno okolje.

Dormeo Emotion Mini Owl Learning