Družinske čustvene sovice Hoo-Hoo Dormeo

MPC 24,99€

AKCIJA 14,99€

Šest čustvenih sovic je čudovito darilo 3 v 1 za vsakogar, ki se ne boji pokazati svojih čustev in jih deliti z drugimi. Sovice so velike 33 cm in jih lahko uporabljate kot plišasto igračo ali blazino. Napolnjene so z naprednimi mikrovlakni Wellsleep®, vsaka pa vključuje tudi mehko odejo iz pliša, zato bo vaš otrok vedno pripravljen na počitek, igro ali mehak objem. Družinico sestavljajo mama, očka, sin, hčerka, babica in dedek.

  • Vsaka pametna sovica ve, da je razumevanje lastnih čustev in čustev drugih pomembno za zdrave odnose, srečnejše življenje in močnejše vezi med člani družine. Predstavljamo vam šest članov družine Hoo-Hoo s tremi generacijami prisrčnih sovic za igro, počitek in tople objeme.

Spoznajte celo družino novih prijateljev!

Tukaj je cela družina navihanih sovic, ki bodo postale vaši najboljši prijatelji: rumena mama, temno modri očka, rožnata hčerka, modri sinko, vijoličasta babica in sivi dedek. Vsak ima svoj izraz na obrazu, svojo osebnost in sponko na koncih peruti, da se lahko objamejo ali primejo za roko. Zberite celo družinico in pomagajte svojemu otroku ustvarjati nove zgodbe med učenjem izražanja čustev.

Številne koristi čustvenega zdravja

Raziskave so pokazale, da čustveno zdravje prispeva k srečnemu in bolj izpopolnjenemu življenju. Ljudje, ki razumejo svoja in tuja čustva:

  • imajo srečnejše in stabilnejše zveze;
  • bolj zaupajo vase in gojijo bolj pozitivna čustva o sebi in svetu;
  • so uspešnejši v šoli in pri delu;
  • imajo manj vedenjskih težav;
  • so bolj pozorni in osredotočeni.

Trije zabavni načini uporabe

Odkar so prvič priletele v našo ponudbo, razveseljujejo starše in otroke s svojimi domiselnimi osebnostmi in priročnimi načini uporabe, zaradi česar so odlično darilo in sopotniki na potovanjih.

  • 33 centimetrov velika plišasta igrača s prisrčnimi detajli, ki izražajo njeno osebnost, burijo domišljijo, ustvarjajo zgodbe in spodbujajo dogodivščine.
  • Blazina za počitek ali potovanja s polnilom iz naprednih mikrovlaken Wellsleep®, na kateri se boste radi spočili.
  • Vsaka sovica vključuje mehko odejo velikosti 130 x 180 cm iz udobnega pliša, ki je kot nalašč za malce dodatne topline ali kot podloga za igro.
  • Sovice imajo na koncih peruti sponko, ki jo lahko zapnete, če želite, da se objamejo ali držijo za roke.

Obstojne, trpežne in pralne

Odejo in sovice lahko operete v pralnem stroju pri 30 °C, zato bodo tudi po letih tesnega prijateljstva videti kot nove. Zaradi naprednih mikrovlaken Wellsleep® z minimalno vpojnostjo vlage bodo ostale čiste dlje.