KOMPLET ODEJE IN VZGLAVNIKA WARM HUG LUX 2022

AKCIJA
34,99€ / 130X190
57,99€ / 200X200

Odlično darilo za toplejšo zimo

Znova prihajajo hladnejši dnevi in noči, zato je komplet odlično darilo za vas, vaše prijatelje ali družinske člane, ki ta čas radi preživljajo v udobju toplega objema.

Pod razkošnimi odejami in na mehkih vzglavniki iz linije Warm Hug v hladnih mesecih uživa že na tisoče zadovoljnih kupcev.

Dormeo Warm Hug Lux Set

Čudovit dom pomeni več kot le lep videz

Komplet Warm Hug Lux vključuje dva vrhunska izdelka z razkošnim videzom in dotikom, ki sta izdelana po najboljših standardih udobja spalnih strokovnjakov. Ena stran je izdelana iz mehkega flisa, druga pa elegantnega umetnega krzna s cikcak vzorcem. Izbirate lahko med temno modro in peščeno barvo.

  • Dormeo Warm Hug Lux Set
  • Dormeo Warm Hug Lux Set

Uživajte v toploti in razkošju na dva načina

  • Sprostite se na najmehkejšem in najprijetnejšem vzglavniku, ki nudi vse prednosti naprednih mikrovlaken Wellsleep®. Slovijo namreč po svoji zračnosti, lahkotnosti in toplini. Edinstvena struktura ustvarja zračne žepke za dodaten volumen in mehak, puhast dotik.
  • Vsak dan se boste veselili trenutka, ko se boste zavili v zelo toplo in razkošno odejo ter si privoščili dober film, knjigo ali popoldanski dremež.
Dormeo Warm Hug Lux Set

Visokokakovostni materiali za dolgoletno udobje

Vzglavnik in odeja sta izdelana iz visokokakovostnih materialov, zato se lahko z lepim videzom meri le njun mehak dotik. Odeja je na voljo v velikosti 130 x 190 in 200 x 200 cm. Zavijte se vanjo sami, v dvoje ali v troje.

Vzglavnik in odeja sta primerna strojno pranje pri 30 °C in se hitro posušita.

Dormeo Warm Hug Lux Set

PODOBNI IZDELKI