Posteljnina The Essentials

MPC 29,99€ 140X200

MPC 39,99€ 200X200

Varen in udoben dom je zdaj pomembnejši kot kdaj koli prej. Ustvarite si oazo miru in sprostitve s posteljnino The Essentials, ki jo sestavljata moderna prevleka za odejo in prevleka za vzglavnik iz čudovito mehkega, brušenega 100% satenastega bombaža. Na voljo v šestih barvah in dveh velikostih za štiri različne stile in vedno privlačno spalnico.

ZAVIJTE SE V SVEŽO IN NEŽNO POSTELJNINO

Zamenjajte posteljnino in si zagotovite spanec v svežem, zdravem in čistem okolju, ki si ga zaslužite.

Nov letni čas je odlična priložnost, da svoji zbirki dodate prijetno mehko in visokokakovostno posteljnino, ki je posebej zasnovana za udobje in brezhibni stil.

NARAVNI MATERIALI ZA DOLGOTRAJNO UDOBJE IN DODATNO RAZKOŠJE

Posteljnina je izdelana iz brušenega 100% bombažnega satena.

Ta nealergeni naravni material je nežen in prijeten na dotik, zaradi satenastega tkanja pa je bombaž bolj mehak in svilnat kot pri običajni tehniki tkanja.

  • Zračna – bombaž omogoča neovirano kroženje zraka, zato se ponoči vaše telo ne bo pregrevalo. Poleg tega je odličen prevodnik toplote, kar pomeni, da bo poleti prijetno hladen, pozimi pa vas bo zavil v topel objem.
  • Mehka in nežna na dotik – zaradi satenastega tkanja je bombaž še mehkejši in razkošnejši. Material je hipoalergen, zato med spanjem ne bo povzročal draženja kože ali alergij.
  • Obstojna – bombaž je trpežen in obstojen material, na katerega se lahko zanesete še dolga leta.
  • Pralna pri 60 °C – bombaž je preprostejši za nego od drugih tkanin. Ker ga lahko operete v pralnem stroju, ne boste imeli dodatnih stroškov s kemičnim čiščenjem.

OSVEŽITE STIL SVOJE SPALNICE

  • Zaradi satenastega tkanja je bombaž bolj svež, gladek in mehak na dotik kot pri običajnem tkanju. Brušena površina, ki dvigne posamezna vlakna, pa mu doda dodatni občutek razkošja.
  • Z mercerizacijo se izboljša kakovost in obstojnost bombaža, trdnost vlaken, lesk in vpojnost barv, kar pomeni, da bo posteljnina še dolgo videti kot nova.

ŠEST BARV IN ŠTIRJE STILI V ENI POSTELJNINI

Izbirajte med šestimi klasičnimi barvami, ki bodo polepšale vsako spalnico: modra, bež, sinja, rožnata, zelena in siva. Posteljnina je obojestranska: na eni strani svetlejša, na drugi pa temnejša. Kombinirajte različne strani in ustvarite štiri čudovite videze, ki bodo spalnico ohranjali svežo in vabljivo, vam pa nudili privlačen prostor za počitek in sprostitev.

DVE VELIKOSTI ZA VSE POSTELJE

Prevleka za odejo je na voljo v dveh velikostih: 140 x 200 cm z eno prevleko za vzglavnik (50 x 70 cm) ter 200 x 200 cm z dvema prevlekama za vzglavnik. Prevleka za vzglavnik se zapira z širokima trakovoma in zavihkom, prevleka za odejo pa s skritimi gumbi.

KOMBINIRAJTE POSTELJNINO THE ESSENTIALS Z ELASTIČNO POSTELJNO RJUHO THE ESSENTIALS!

Elastična posteljna rjuha The Essentials bo poskrbela za lepši videz spalnice in udobnejši spanec. Na voljo v šestih skrbno izbranih barvah, ki izvrstno dopolnjujejo posteljnino The Essentials.

Več