Ročni parni čistilnik Nano

MPC 59,99€

Čist dom in dobra higiena sta zdaj pomembnejša kot kadar koli. Uporabite naravno moč pare za čiščenje in razkuževanje s tem novim izdelkom iz linije Rovus Nano. Znebite se umazanije ter celo do 99,9 %* bakterij in virusov na različnih površinah nad tlemi. Učinek je okrepljen z nanotehnologijo za globlje in hitrejše čiščenje.

Učinkovito globinsko čiščenje z nanotehnologijo

Naravna moč nanopare prostor očisti in razkuži brez uporabe škodljivih kemikalij.

  • Uniči do 99,9 %* bakterij in virusov na različnih površinah in tkaninah;
  • očisti trdovratne mastne ali oljne madeže;
  • odstrani alergene;
  • nevtralizira neprijetne vonjave domačih živali, kajenja ipd.

*V testu so bili uporabljeni naslednji virusi in bakterije: Influenza A virus H1N1 (A/PR/8/34), Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella Aertrycke. Za doseg navedene stopnje učinkovitosti mora uporabniki vsaj petkrat iti čez isto površino pri oddaljenosti 2 cm od površine.

Nanotehnologija za več čistilne moči z manj truda

Ročni čistilnik Rovus Nano se ponaša s posebej zasnovano parno komoro, ki nadzira temperaturo in pritisk vode ter hitrost segrevanja. Parna komora razbije molekule vode v drobne nanodelce. Te majhne molekule lahko prodrejo globlje v površine, ki jih želite očistiti in se hitreje posušijo. Pri tem jih brezhibno očistijo, razkužijo in ne puščajo madežev.

Znebite se mastnih madežev, umazanije, bakterij in virusov na okolju prijazen način

Ročni parni čistilnik bo v vaš dom, pisarno ali avtomobil prinesel nov nivo čistoče in varnosti, in to brez škodljivih kemikalij ali dragih čistil – potrebujete le vodo iz pipe. Čistilnik segreje vodo v manj kot 15 sekundah, s čimer vam omogoči do 13 minut neprekinjenega čiščenja s paro pri 120 °C, kar je dovolj tudi za najbolj trdovratno umazanijo.

Osnovni nastavki za vsestransko čiščenje

V kompletu prejmete posebej zasnovane nastavke: čistilno šobo, okroglo ščetko in nastavek za tkanine, s katerimi boste kos vsaki nalogi:


  1. Čistilna šoba za natančnejše delo: usmerite jo v površino, ki jo želite očistiti, in sprožite paro. Odpihnila bo vso umazanijo in nečistoče iz najtežje dosegljivih kotičkov, od tal do stropa.
  2. Okrogla ščetka pripomore k lažjemu čiščenju trdovratnih in mastnih madežev v kuhinji, kopalnici in garaži pa tudi z rešetk za žar ali pečico.
  3. Nastavek za tkanine lahko uporabljate za varno razkuževanje plišastih igrač, posteljnine, ležišč, zaves, oblek in drugih tkanin.

Ročni parni čistilnik Nano se ponaša tudi z 4 metre dolgim napajalnim kablom in 290-mililitrsko posodo z zaščito pred vodnim kamnom za dolga leta hitrega in učinkovitega globinskega čiščenja.