Parni čistilnik Nano Plus

Uporabite moč nanopare za čiščenje doma brez dragih ali škodljivih kemikalij. Očistite ga z vodo iz pipe! Novi in izboljšani parni čistilnik Nano Plus je inovativna in okolju prijazna rešitev za vse trde talne površine, preproge in tkanine, ki prenašajo temperature do 120 °C. Nanopara, ki je pripravljena v nekaj sekundah, uniči do 99,9 % vseh klic in bakterij.

99,99€

Akcijska cena 89,99€

Globinsko čiščenje s paro

Novi in izboljšani parni čistilnik Rovus Nano Plus bo v vaš dom prinesel moč edinstvene tehnologije nanopare. S pritiskom samo enega gumba lahko družini hitro zagotovite čistejše in varnejše življenjsko okolje. Zgolj z navadno vodo iz pipe lahko zdaj razkužite tla ter osvežite preproge, vzmetnice in druge tekstilne površine, ki niso občutljive na vročino.

Nanotehnologija za več čistilne moči z manj truda

Parni čistilnik Nano Plus se ponaša s posebej zasnovano parno komoro, ki nadzira temperaturo in pritisk vode ter hitrost segrevanja. Parna komora razbije molekule vode v drobne nanodelce. Te majhne molekule lahko prodrejo globlje v površine, ki jih želite očistiti in se hitreje posušijo. Pri tem jih brezhibno očistijo, razkužijo in ne puščajo mokrih sledi.

Vsestranski, varčen in učinkovit

Naravna moč nanopare prostor očisti in razkuži brez uporabe škodljivih kemikalij, kar pomeni, da bo vaš dom še varnejši za otroke in hišne ljubljenčke, hkrati pa boste tudi prihranili.

Uniči bakterije, viruse in mikrobe ter vaši družini zagotovi varnejše in bolj zdravo življenjsko okolje.

Številna čistila vsebujejo natrijev hipoklorit, ki deluje kot oksidacijsko sredstvo in lahko povzroči opekline in poškodbe kože. Za čiščenje in razkuževanje s parnim čistilnikom Nano Plus pa ne potrebujete nobenih čistil ali strupenih kemikalij, kot so belila ali amoniak, zato ste lahko brez skrbi tudi glede vpliva na okolje.

Odstrani alergene

Če imate težave z alergijami ali astmo, ima čiščenje s paro veliko prednost pred drugimi metodami čiščenja: para je naravna snov, ki ne povzroča alergičnih reakcij in ne predstavlja tveganj za oteženo dihanje.

Razgradi maščobne madeže brez drgnjenja

Parni čistilniki čistijo učinkoviteje od običajnih čistilnikov s krpo in vedrom vroče vode. Poleg čiščenja boste s parnim čistilnikom Nano Plus talne površine namreč tudi razkužili. Ker za sabo ne pušča mokrih madežev, bodo tla bolj sijoča. Parne krpe poskrbijo, da se tla posušijo veliko hitreje kot pri drugih, manj priročnih načinih čiščenja.

Nevtralizira neprijetni vonj domačih živali, kajenja in podobno

Ker nanopara odlično razkužuje, uničuje bakterije in odstranjuje drobne delce prahu, s tem odpravlja tudi neprijetne vonjave, ki bi se drugače dlje časa zadržale v prostoru.

Primerno za trde talne površine in tkanine

Vroča nanopara bo pripravljena v le nekaj sekundah, izbirate pa lahko med tremi stopnjami, ki vam omogočajo boljši nadzor – od običajnega čiščenja do razkuževanja in drgnjenja. Kot pravijo: dve glavi sta boljši kot ena. S parnim čistilnikom Nano Plus lahko uporabljate pravokotno za običajne površine in trikotno za vse kote in težko dosegljive kotičke.

To je idealen pripomoček za vsak dom. Komplet vključuje:

  • Glavna enota čistilnika je lahka, kar pomeni lažje prenašanje in boljšo okretnost, s šest metrov dolgim kablom pa se vam ne bo treba prestavljati z ene vtičnice na drugo, da bi dosegli vse kotičke sobe.
  • Z veliko prostornino posode za vodo (400 ml) lahko čistilnik uporabljate do 27 minut brez prekinitev.
  • Dve čistilni krpi iz mikrovlaken.
  • Uporabite nastavek za preproge za še boljše rezultate.
  • Čistilni krpi sta primerni za strojno pranje, kar pomeni, da vam ni treba kupovati dodatnih krp.