Mokro-suhi sesalnik Nano

Novi mokro-suhi sesalnik Nano z izboljšano zasnovo in filtracijo nanodelcev se ponaša z delovanjem 3 v 1 za še več čistilne moči. Uporabljate ga lahko za sesanje suhih površin, tekočin ali izpihovanje zraka. Ciklonska tehnologija brez vrečke ustvari majhen zračni vrtinec za lažje sesanje. Vključuje tudi teleskopski ročaj in priročna kolesca za hitrejše premikanje po prostoru.

cena 139,99€

Nadgradnja sesalne moči

Mokro-suhi sesalnik Nano je izboljšana različica sesalnika Viktor. Oba se ponašata s funkcionalnostjo 3 v 1, vendar je sesalnik Nano nadgrajen s še zmogljivejšo sesalno močjo.

Dodatna filtracija za 99,95% učinkovitost čiščenja

Nova zasnova vključuje tudi visokokakovostni filter HEPA H13 z 99,95% učinkovitostjo čiščenja, saj iz zraka odstrani tudi najmanjše nanodelce. Filter je nadgrajen s posebno antibakterijsko zaščito, ki ob stiku uniči bakterije in preprečuje pojav neprijetnih vonjav.

Čistilna moč 3 v 1

Ta lahki in vsestranski sesalnik bo odličen dodatek vaši čistilni rutini, saj bo čiščenje in higieno vseh prostorov dvignil na nov nivo.. Filter H13 z antibakterijsko zaščito ujame tudi najmanjše nanodelce, zato bo izpihani zrak čistejši, vaše bivalno okolje pa bolj zdravo.

1. Suho sesanje prahu in umazanije

Funkcija suhega sesanja s 34.500 vrtljaji na minuto in 16 kPa sesalne moči bo hitro opravila s suho umazanijo, prahom in drugimi nečistočami, zato boste za čiščenje prostora potrebovali manj časa.

2. Posesajte razlite tekočine

Posesajte tekočine in mokro hrano ter se hitro znebite vsake mokre zmešnjave v kuhinji ali kopalnici.

3. Izpihovanje zraka

Izberite izpihovanje zraka in zlahka odpihnite liste s terase. Uporabite ga lahko celo namesto sušilnika po kopanju hišnih ljubljenčkov!

Napredna zasnova brez vrečke

V osrčju sesalnika je ciklonska tehnologija, za katero ne potrebujete vrečke. Sesalnik ustvari majhen, a zmogljiv vrtinec, ki lahko posrka do 6 litrov suhe umazanije ali 3,5 litra tekočine. Prihranite si dodatno delo in denar, ki bi ga drugače zapravili za sesalne vrečke. Sesalnik se ponaša s prosojno zbiralno posodo, kar vam omogoča boljši nadzor nad tem, kako polna je.

Priročna zasnova

Pametni indikator vas obvesti, ko je posoda za prah polna ali filter zamašen. Zaradi teleskopskega ročaja je uporaba sesalnika veliko preprostejša, k lažjemu in hitrejšemu premikanju pa pripomorejo tudi štiri vgrajena kolesca. Ščetka in nastavek za ozke predele nudita še več možnosti čiščenja.