Komplet dodatkov za parni čistilnik Nano Plus

Novi in izboljšani parni čistilnik Nano Plus odpravlja umazanijo in trdovratne madeže ter uničuje bakterije, mikrobe in viruse z močjo nanopare. Za to ne potrebuje nobenih škodljivih kemikalij, le običajno vodo iz pipe. Nadgradite svoj parni čistilnik s tem praktičnim kompletom, ki vključuje trikotno glavo za čiščenje težje dosegljivih kotičkov in trikotni nastavek za čiščenje preprog.

14,99€

Z vroč paro se v hipu znebite trdovratnih madežev

Novi in izboljšani parni čistilnik Rovus Nano Plus bo v vaš dom prinesel moč edinstvene tehnologije nanopare. S pritiskom samo enega gumba lahko družini hitro zagotovite čistejše in varnejše življenjsko okolje. Zgolj z navadno vodo iz pipe lahko zdaj razkužite tla ter osvežite tkanine brez truda.

Za težko dosegljive kotičke

S pomočjo tega kompleta dveh izjemno priročnih nastavkov boste nadgradili moč svojega parnega čistilnika Nano Plus in učinkoviteje dosegli rezultate, ki jih želite.

Trikotna glava bo dosegla ozke kote in odpravila umazanijo v težko dosegljivih predelih vašega doma brez uporabe kemikalij – kot nalašč za kuhinje, kopalnice in garaže.

S trikotnim nastavkom za čiščenje preprog lahko lažje razkužite in osvežite preproge, sedežne garniture, vzmetnice in tkanine ter odstranite madeže in neprijetne vonjave z vseh površin, ki so odporne na temperature do 120 °C.