UV-sesalnik Nano

Novi UV-sesalnik Nano je zmogljiv ročni sesalnik na elektriko, s katerim lahko posesate prah in umazanijo s katere koli površine. Vgrajena žarnica UV-C površino razkuži in uniči bakterije, mikrobe in pršice, filter HEPA H13 pa očisti izpušni zrak z 99,95% učinkovitostjo. Idealen za čiščenje doma, pisarne ali avtomobila ter vseh tkanin in oblazinjenega pohištva.

cena 79,99€

Nova dimenzija čiščenja

Novi UV-sesalnik Nano združuje priročnost ročnega sesalnika z globinskim čiščenjem in razkuževanjem s pomočjo žarnice UV-C ter z učinkovitim sistemom filtracije zraka, ki ujame škodljive nanodelce, preden se vrnejo v zrak. Hitro in učinkovito očistite tkanine, oblazinjeno pohištvo in trde površine ter sebi in svoji družini zagotovite bolj zdravo in varno življenjsko okolje.

Tri metode čiščenja za varnejši dom

Ta priročni in lahki sesalnik je posebej zasnovan za večjo zmogljivost, učinkovitost ter lažje in hitrejše čiščenje. Vse to mu omogočajo tri metode čiščenja.

1. Žarnica UV-C uniči bakterije in pršice

Posebni nastavek z ultravijolično žarnico bo hitro in varno uničil pršice, stenice, bakterije in mikrobe ter preprečil ugrize, srbečico in bolezni.

2. Filter HEPA H13 za škodljive nanodelce

Filter HEPA H13 ujame tudi najmanjše nanodelce z 99,95% učinkovitostjo in s tem poskrbi, da je izpihani zrak varen in čist. Filter je nadgrajen s posebno antibakterijsko prevleko, ki ob stiku uniči bakterije in preprečuje pojav neprijetnih vonjav.

3. Ciklonska tehnologija za večjo sesalno moč

UV-sesalnik Nano uporablja ciklonsko tehnologijo brez vrečk za ločevanje umazanije, kar pripomore k učinkovitemu odstranjevanju prahu in alergenov za čistejši in varnejši dom.

Odstrani dražila

Stenice so žuželke, ki se hranijo s človeško krvjo in najraje živijo v postelji. Ugrizi lahko povzročijo številne težave, kot so kožni izpuščaji, razdražljivost in alergične reakcije. Z redno uporabo UV-sesalnika Nano boste občutno zmanjšali možnost ugrizov teh nadležnih bitij.

Razkuževanje

UV-žarnica je kote nalašč za razkuževanje oblazinjenega pohištva, učinek trepljanja pa poskrbi, da čistilna moč prodre še globlje v tkanino. Razkuževanje z UV-sesalnikom zagotavlja bolj zdravo življenjsko okolje za vso družino, saj UV-žarnica uniči tudi najmanjše mikrobe.

Blaži simptome alergije

Če imate težave z alergijami ali astmo, bo čiščenje z UV-sesalnikom Nano pripomoglo k boljšemu zdravju in počutju. Redna uporaba namreč blaži simptome alergije.

Odstrani škodljive nanodelce

UV-sesalnik Nano se ponaša z zmogljivim filtrom HEPA H13, ki odstrani dražilce iz preprog, zaves, posteljnine, pultov in oblazinjenega pohištva ter s tem blaži simptome alergije in astme.

Večnamenski, varčen in okolju prijazen

Nadgradnja čiščenja

Komplet UV-sesalnika Nano vključuje dva priročna nastavka za še več čistilne moči, kadar jo potrebujete.

Varčen

Ciklonska tehnologija z zasnovo brez vrečke ni le priročna in preprosta za uporabo, temveč podaljšuje življenjsko dobo naprave, hkrati pa je prijazna vaši denarnici, daj vam ne bo treba več kupovati vrečk za sesalnik.

Okolju prijazen

Za čiščenje tkanin ne boste več potrebovali kemikalij, ki škodujejo okolju in vašemu zdravju. Filter lahko očistite le z vodo iz pipe.

Zbiralna posoda brez vrečke

UV-sesalnik se ponaša s prosojno zbiralno posodo brez vrečke, kar vam omogoča boljši nadzor nad čiščenjem.

Dve stopnji hitrosti

Sesalnik lahko uporabljate pri dveh stopnjah hitrosti za različne naloge.

7–10 kPa sesalne moči

Zavidljiva sesalna moč od 7 do 10 kPa pomeni, da boste s sesalnikom kos še tako zahtevnim nalogam.