Čistilnik oken 2v1 Rovus

Čistilnik oken Rovus 2-v-1 bo postal vaš najljubši pripomoček ob večjih ali manjših čiščenjih. Z njegovimi praktičnimi funkcijami boste lahko brez uporabe čistilnih sredstev dosegli povsem čista okna, zrcala, vrata tuš kabine in druge gladke površine. Na eni strani ima brisalec za odstranjevanje vode brez madežev in snemljivo blazinico iz mikrovlaken na drugi strani, ki odstrani večjo umazanijo in prah.

cena 13,99€

Bleščeče čista okna z eno potezo

Čistilnik oken Rovus 2-v-1 je idealen pripomoček za bleščeč videz vaših oken, zrcal, vrat tuš kabine in ploščic. Trpežna gobica iz mikrovlaken s površin zlahka odstrani umazanijo, medtem ko brisalec očisti okna do bleščečega videza brez vidnih sledi.

Štirje načini čiščenja za najboljši rezultat

Čistilna glava ima dve strani: brisalec je vstavljen in pritrjen na ročico, medtem ko je blazinico iz mikrovlaken na drugi strani mogoče sneti. Obe strani lahko nastavite tako, da sta enako obrnjeni za hitro čiščenje ali da sta obrnjeni v nasprotnih smereh, ko pri čiščenju potrebujete več nadzora in prostora. Obe orodji lahko uporabljate tudi ločeno.

Snemljiva in pralna blazinica iz mikrovlaken

Izjemno vpojno visokokakovostno čistilno blazinico iz mikrovlaken je mogoče sneti in oprati. Odlična je za odstranjevanje površinske umazanije in jo po čiščenju zlahka operete v pralnem stroju, da je pripravljena za naslednjo uporabo.

Praktične funkcije za vsakdanjo uporabo

Tudi brisalec hitro odstrani vso tekočino in pri tem ne pušča vodnih madežev, zato ni treba uporabljati tekočin za loščenje. Ročaj zagotavlja udoben oprijem in je idealen za hitro čiščenje ali vsakodnevno uporabo, npr. v tuš kabini. Čistilec za okna Rovus omogoča štiri različne načine uporabe, ki vedno zagotavljajo najboljše rezultate čiščenja brez uporabe čistilnih sredstev.