Vzglavnik Ergo Comfort Dormeo

MPC 54,99€

AKCIJA 32,99€

Vzglavnik Ergo Comfort je zasnovan posebej za ljudi, ki spijo na boku in hrbtu in si želijo zdravega, osvežujočega spanca z optimalno podporo za naravno poravnavo hrbtenice. Večslojna zasnova zagotavlja maksimalno udobje in podporo ter zaščito pred bakterijami, mikrobi, pršicami in neprijetnimi vonjavami. Velikost vzglavnika: 60×40 cm. Višina: 14cm. Prevleka vzglavnika je pralna.


Zasnovan, da lajša bolečine v hrbtu

Bolečine v hrbtu vam lahko uničijo noč. Zato, je zelo pomembno, da izberete ustrezno ležišče in vzglavnik. Vzglavnik Ergo Comfort je zasnovan za maksimalno sprostitev in temelji na dolgoletnih izkušnjah blagovne znamke Dormeo.

Vzglavnik Ergo Comfort prinaša naslednjo generacijo udobja med spanjem, s pametno zasnovo, ki zagotavlja ustrezno poravnavo hrbtenice ter svež, mehak in udoben občutek. Neprespane noči bodo samo še stvar preteklosti.

Svež in čist, dlje časa

Prevleka vzglavnika je obdelana s postopkom CleanEffect®, ki deluje proti bakterijam, mikrobom, neprijetnim vonjavam in pršicam. Vzglavnik Ergo Comfort ni samo udoben, ampak tudi dlje časa ostane svež in čist ter tako pomaga v boju z alergijami in pri težavah z občutljivo kožo.

Ustrezna velikost in izgled za vsak dom

Dimenzija vzglavnika je 40×60 cm, višina pa 14 cm, kar pomeni, da ustreza vsem standardnim posteljnim prevlekam dimenzije 50×70 cm. Prevleka vzglavnika je odstranljiva in pralna na 40 °C, njen vzorec pa se ujema z ležiščem Ergo Comfort.