Vzglavnik 2v1 s hladilnim učinkom

Klasičen, zračen hladilni vzglavnik 2v1 je inovativen izdelek, ki vam zagotavlja vrhunsko udobje in nežno podporo. S posebno funkcijo hlajenja absorbira toploto in zagotavlja prijeten hlad med spanjem. Za vse spalne položaje. Višino vzglavnika lahko individualno uravnavate glede na vaše potrebe. Izdelan je iz spominske pene in posebnih vlaken. Prevleko lahko operete pri 40 ℃. Velikost: 45×65 cm.

Hladno in vam prilagojeno spalno okolje

Če vam je ponoči vroče ne glede na zunanjo temperaturo, je vzglavnik 2v1 s hladilnim učinkom točno tisto, kar potrebujete. Poleg tega nudi izjemno udobje, saj je napolnjen s posebnim materialom, ki se prilagaja vaši edinstveni telesni temperaturi, odvaja toploto od telesa in zagotavlja optimalno spalno površino. Ima dve različni strani, tako da lahko izbirate med nežno podporo spominske pene in mehkostjo tradicionalnega vzglavnika, polnjenega s perjem.

Udobje in hladilni učinek v 1 vzglavniku

Ne glede na to, katero stran vzglavnika 2v1 boste izbrali, boste zagotovo našli udobje, ki ga iščete. Vlakna, podobna perju, na eni strani zagotavljajo popolno zračnost in izjemno mehkost. Spominska pena, obogatena s hladilnim gelom, na drugi strani, se popolnoma oblikuje po obliki vaše glave in vratu, kar vam zagotavlja udobje, podporo ter hladilni učinek.

Prilagodljiv in pralen za najbolj udobno uporabo

Vzglavnik 2v1 s hladilnim učinkom ima notranjo zadrgo, ki vam omogoča povečanje ali zmanjšanje količine polnila in prilagoditev višine vzglavnika vašim individualnim potrebam ter položaju spanja. Sloj spominske pene lahko odstranite, tako da lahko vzglavnik operete na 40° C in ga ohranite čistega in svežega za dolgo in higienično uporabo.

49,99€

Akcijska cena 24,99€