Klasični vzglavnik Siena 2 kosa

Klasični vzglavnik Siena je narejen iz koščkov spominske pene. Višino vzglavnika lahko prilagodite svojim potrebam. Posebno prevleko lahko obrnete na zimsko ali poletno stran, tako da lahko prilagodite zračnost in toploto vzglavnika glede na letni čas. Prevleko lahko odstranite in jo operete pri temperaturi 40℃. Primeren za vse spalne položaje. Vzglavnik velikosti 50 × 70 cm. Komplet vsebuje 2 vzglavnika.

39,99€

Zdrav spanec s klasičnim vzglavnikom

Klasični vzglavnik Dormeo Siena s spominsko peno je namenjen vsem, ki imajo raje klasično obliko vzglavnika, ki poskrbi za pravilno poravnavo telesa med spanjem. Jedro vzglavnika je narejeno iz spominske pene in oblikovano tako, da omogoča prilagajanje višine in trdote. Zaradi tega in drugih prednosti, ne boste nikoli več želeli spati na drugem vzglavniku. Poleg tega komplet vsebuje 2 vzglavnika za ceno 1.

Podpora in pameten dizajn

Jedro klasičnega vzglavnika Siena je narejeno iz kosmov spominske pene, ki poskrbijo za obliko vzglavnika, ki tako podpira vašo glavo in vrat ter poskrbi za pravilno poravnano hrbtenice. Kosmi spominske pene so oviti v sloj spominske pene debeline 0,5 cm, ki je prišit na notranjo prevleko z zadrgo ob strani. Pameten dizajn omogoča, da prilagodite višino in trdoto vzglavnika svojim željam ter potrebam.

Udobje, toplota in zračnost

Prevleka klasičnega vzglavnika Siena je obojestranska in jo lahko obračate glede na to, kakšno temperaturo želite. Ena stran prevleke je narejena iz kakovostnega poliestra iz tkanega materiala, ki je toplejši in zato primernejši za zimo. Druga stran je narejena iz materiala AirX System, ki poskrbi za večjo zračnost in suhost poleti.

Zaščita in enostavna nega

Površina prevleke za vzglavnik je obdelana s tehnologijo CleanEffect®, ki ščiti pred pršicami, bakterijami in neprijetnimi vonjavami, zaradi česar je spalna površina vedno sveža. Prevleka je enostavna za vzdrževanje, saj jo lahko operete na 40 °C in se hitro posuši. Vzglavnik velikosti 50 × 70 cm je primeren  za vse spalne položaje: na boku, hrbtu ali trebuhu.