Sesalnik Storm Vac Bel Rovus

Sesalnik Storm Vac je oblikovan za najbolj priročno in učinkovito čiščenje vašega doma. Spremenite pokončni sesalnik v ročnega s pritiskom gumba in dosezite vse skrite kotičke, ki običajnim sesalnikom niso dostopni. Njegova izjemna okretnost zagotavlja vse prednosti brezžičnih sesalnikov, zmogljivi motor pa bo kos vsaki, še tako težki nalogi – od drobtin do prahu.

39,99€

Izkoristite prednosti klasičnega in ročnega sesalnika hkrati

Od bogatih preprog in tekačev do lesenih tal, ploščic ali zaprašenih lestencev, sesalnik Rovus Storm Vac se lahko spoprime z vsakim izzivom, ki mu ga postavite.

Njegova izjemna okretnost zagotavlja vse prednosti brezžičnih sesalnikov, zmogljivi motor pa bo kos vsaki, še tako težki nalogi. Pozabite na okorne sesalnike, metle in umazana omela. Sesalnik Storm Vac vam bo poenostavil življenje, saj boste za čiščenje porabili manj truda.

Običajni sesalnik se v hipu spremeni v ročni sesalnik

Popolnoma novi sesalnik Rovus Storm Vac bo poskrbel za vse vaše potrebe po čiščenju v vseh kotičkih vašega doma. V privzetem pokončnem položaju se ponaša z zanesljivo in izjemno sesalno močjo. Zaradi svoje vodljive zasnove lahko z njim enostavno očistite drobtine pod kuhinjsko mizo, lase s kopalniške preproge ali nakopičen prah pod posteljo.

S pritiskom gumba odstranite cev in sesalnik Storm Vac se v hipu spremeni v vsestranski ročni sesalnik, s katerim lahko posesate zmedo na pultu, knjižne police ali pa svoj najljubši naslonjač.