Eko čistilnik Spray Mop Rovus

Eko čistilnik Spray Mop odlično počisti umazanijo, razkuži in odstrani neprijetne vonjave ter uniči 99 % mikrobov, bakterij in virusov. Uporabljate ga lahko kot običajen pokončni čistilnik za tla ali pa posodo z razpršilcem uporabite za čiščenje drugih površin v svojem domu.

29,99€

Izjemna moč čiščenja brez kupljenih kemikalij

Čistoča vašega doma je pomembna, a kupljeni izdelki za čiščenje pogosto vsebujejo veliko nevarnih kemikalij, ki lahko škodujejo vam, vaši družini in okolju.

Zdaj lahko s pritiskom na gumb iz navadne vode in soli sami pripravite učinkovito raztopino za čiščenje. Tako boste svoj dom očistili z lahkim pokončnim čistilnikom za tla, ki je enostaven za uporabo, ter snemljivo posodo z razpršilcem, ki poskrbi za izjemno moč čiščenja, kjerkoli želite.

Naravno in enostavno za uporabo

V posodo z vodo iz pipe dodajte žličko soli in vključite čistilnik, ki loči molekule vode in soli, zaradi česar nastaneta dva močna oksidanta.
Natrijev hidroksid odločno in brez težav počisti maščobo in umazanijo. Razkuži in odstrani neprijetne vonjave z vseh površin ter pri tem uniči do 99 % vseh mikrobov, bakterij in virusov. Z različnimi koncentracijami se lahko lotite vseh čistilnih podvigov, ne da bi pri tem za sabo puščali škodljive kemikalije.

Čiščenje, razkuževanje in odstranjevanje neprijetnih vonjav povsod v vašem domu

S čistilnikom pobrišite vse talne površine in si zagotovite takojšnje rezultate ter vidno svežino in čistočo. Odstranite posodo z razpršilnikom in z njo učinkovito očistite ter razkužite še vse druge površine v svojem domu.

  • Očistite kopalnico, odtoke, WC-školjko in ploščice.
  • Poskrbite za brezhibno čisto kuhinjo in kuhalne površine ter
  • odstranite neprijetne vonjave zaradi kuhanja, kajenja in hišnih ljubljenčkov.
  • Razkužite obutev, športno opremo, otroške igrače in druge predmete, ki jih ne morete oprati.
  • Z naravnim antibakterijskim pršilom osvežite tkanine, prevleke in ležišče za psa.

Izdelek, prijazen do okolja in denarnice

Čistilnik Rovus Spray Mop Eco Sanitizer omogoča enostavno čiščenje brez dragih in škodljivih belil ter čistilnih sredstev.

Pralno krpo iz mikrovlaken za večkratno uporabo boste lahko uporabljali več mesecev ter tako prihranili.