Priročni čistilnik zraka Rovus

Priročni čistilnik zraka poskrbi, do bo zrak v vaši okolici brez škodljivega prahu, alergenov in drugih škodljivih snovi. Vse, kar morate storiti je, da ga vključite in se sprostite. Čistilnik s pomočjo tehnologije UV-C hitro, učinkovito in varno ter brez kemikalij očisti zrak okoli vas. Preprečuje tudi razmnoževanje bakterij, virusov in glivic ter poskrbi za bolj svež in zdrav zrak, tako doma kot na potovanju.

29,99€

Poskrbite, da v vaši okolici ne bo bakterij, virusov, neprijetnih vonjav in drugih nevarnih onesnaževalcev zraka

Če ga ne očistite, lahko zrak v vašem domu ali drugem zaprtem prostoru postane neprijeten in dražeč. Bakterije, virusi, glivice, prah, dim in drugi nevarni onesnaževalci zraka so lahko vir neprijetnih vonjav in lahko ogrozijo zdravje okolja, v katerem živite, ter privedejo do zdravstvenih težav oziroma poslabšanja obstoječih zdravstvenih stanj.

Sebe in svoje bližnje zaščitite pred virusi, bakterijami in alergeni ter poskrbite za čistejši zrak v svojem okolju s pomočjo priročni čistilnik zraka Rovus.

Čistilnik enostavno vklopite in zadihajte bolj svež in čistejši zrak

Pripraven osebni čistilnik zraka je enostaven za uporabo in hitro opravi z mikroskopskimi delci v zraku, ki povzročajo draženje ter ogrožajo zdravje.

Priročni čistilnik lahko vklopite v vtičnico ali ga na namestite na mizo ali drugo površino kjerkoli v svojem domu, kjer želite učinkovito čiščenje, s katerim boste poskrbeli za čistejši in bolj zdrav zrak.