Hoo-hoo mini čustvene sovice

Dormeo Hoo-hoo mini čustvene sovice so odlično darilo za vse starejše in mlajše, ki se ne bojijo izraziti svojih čustev in jih deliti z drugimi, ne glede na starost. Sovice predstavljajo 4 različna čustva, ki bodo otrokom pomagala, da se spoprimejo s svojimi občutki in jih izrazijo skozi igro. Sovice so velikosti 16 cm in so pralne.

9,99€

Hoo-Hoo sovica za vsako razpoloženje

Pametna sovica ve, da je razumevanje lastnih čustev in čustev drugih pomembno za zdrave odnose in srečno ter uspešno življenje. Zdaj se lahko vi ali vaši bližnji predate svojim čustvom z Dormeo mini sovico Hoo-Hoo – mehko, ljubečo in dovolj majhno, da bo z vami delila objeme vedno in povsod.

Spoznavanje čustev v družbi prijatelja

V času, ko otrok spoznava svet, se mora naučiti razumeti čustva in se z njimi uspešno soočati. Dormeo Hoo-hoo mini čustvene sovice otrokom omogočajo, da raziščejo čustveni svet na varen in zabaven način. Spoznajte njihove (in svoje) nove prijateljice.

Številne koristi čustvenega zdravja

Raziskave so pokazale, da čustveno zdravje prispeva k sreči in izpopolnjenosti. Ljudje, ki znajo obvladovati svoja čustva in čustva drugih ljudi:

  • imajo srečnejše in stabilnejše zveze;
  • bolj zaupajo vase in gojijo bolj pozitivna čustva o sebi in svetu;
  • so uspešnejši v šoli in pri delu;
  • imajo manj vedenjskih težav;
  • se bolj pozorni in osredotočeni.

Del nove kolekcije za najmlajše in mlade po srcu

Vsaka mini čustvena sovica Hoo-hoo ima tudi večjo prijateljico Hoo-hoo čustveno sovico 3v1. So velikosti 26 cm in jo lahko uporabite kot igračko za crklanje, blazino za počitek ali pa kot mehko plišasto odejico, ki vas bo grela. Že imate svoj set sovic?