Dormeo potovalna blazina Dormeo

Potovalni vzglavnik New ponuja luksuzen način udobnega potovanja s stilom. Vzglavnik je izdelan iz spominske pene in je primeren za vse s težavami in bolečinami v hrbtenici. Oblika vzglavnika pomaga preprečiti udarec v glavo, ko se na potovanju nenadoma zbudite. Prevleka je odstranljiva in pralna pri 30°C. Vzglavnik je na voljo v univerzalni velikosti.

19,99€

Akcijska cena 14,99€

Odkrijte skrivnost do mirnega spanca med potovanjem

Se pogosto znajdete v situaciji, da na letalu poskušate ostati budni, a se vseeno zbudite z bolečinami v vratu, ker se vam je pod kotom 45 ° glava prekucnila ob ramo vašega soseda? Ali ste morda vi tisti, ki se vedno stisnete na sedež ob oknu le zato, da se boste lahko naslonili obenj, pa vas vedno znova prebudi glasno delovanje motorja?

Končno imamo za vas rešitev, ki omogoča miren in udoben spanec!

Nova Dormeo® potovalna blazina je prenosna, inovativna blazina iz spominske pene, ki vam bo skozi celotno potovanje nudila podporo in zagotavljala udobje. Ne glede na to, kateri transport uporabljate – če si želite udobnega potovanja, je nova Dormeo® potovalna blazina prava izbira za vas.

Potovalna blazina, ki jo boste vzljubili

Večina potovalnih blazin je napihljivih, neudobnih, slabo izdelanih ali predragih. Z novo Dormeo® potovalno blazino pa se boste vseh tem težavam izognili, saj vsebuje:

  • Nastavljive prestavne ročke za oblikovanje blazine na specifično obliko vašega vratu.
  • Visokokakovostno spominsko peno.
  • Peno, ki se počasi odziva na pritisk in ustvarja popolno zibelko za vašo glavo.
  • Kompaktnost in priročnost.
  • Snemljivo in pralno prevleko (pri 30 °C).

Svojemu potovanju dodajte eleganco in udobje

Če ste naveličani utrujenosti med in po potovanju, se pridružite tisočim, ki so svojo potovalno izkušnjo izboljšali, mu dodali eleganco in ugodje, vse to pa jim je uspelo le z eno, inovativno zgrajeno Dormeo® potovalno blazino. S svojo U-oblikovanostjo, bo ponudila 100% podporo vašemu vratu, vi pa se boste lahko kar med potjo zazibali v brezskrben spanec.

Visoko kvalitetna blazina

Spominska pena nudi odlično podporo vašemu vratu in se ne glede na to, kje se nahajate, popolnoma prilega vsakemu pritisku. Blazina ima notranjo prevleko, ter tudi zunanjo prevleko s pletenega plišastega velurja, ki je snemljiva, pralna in vam vsakič znova zagotavlja vrhunsko udobje.

100% prezračevanje

Notranjost blazine je oblikovana z odprtinami za prezračevanje, kar zagotovi maksimalen pretok zraka skoznjo in prepreči neugodno segrevanje in znojenje ob spanju na vlaku, avtu itd.