3-SLOJNI ANATOMSKI VZGLAVNIK MEMOSAN

MPC 44,99€

3-slojni anatomski vzglavnik Memosan je narejen iz spominske pene in je primeren za vse spalne položaje, višino in mehkobo vzglavnika pa lahko sami regulirate. Vzglavnik je zračen in zagotavlja svežo in suho spalno površino, primeren je pa tudi za ljudi z alergijami. Prevleka je iz 100 % bombaža, pralna pri 60℃, da lahko uničite vse bakterije in pršice. Velikost: 30×50 cm.

VZGLAVNIK, KI SE ODLIČNO PRILAGODI VAŠIM POTREBAM

3-slojni anatomski vzglavnik Memosan je zasnovan tako, da nudi zanesljivo oporo vratu in glavi. Njegova skrivnost je možnosti prilagoditve višine, zato lahko zadovolji individualne potrebe vsakogar in nudi maksimalno udobje ter podporo.

EN VZGLAVNIK, KI USTREZA VSEM

Jedro vzglavnika Memosan je sestavljeno iz treh plasti: 2 plasti viskoelastične spominske pene in 1 plasti pene Ecocell ®. Zgornji sloj spominske pene je anatomsko oblikovan, spodnja dva pa sta ploska in izmenljiva. Zato lahko prilagodite mehkobo in višino svojega vzglavnika tako, da najboljše ustreza vašim potrebam.

KAKO NASTAVITI VIŠINO IN MEHKOBO VZGLAVNIKA

Višino in mehkobo vzglavnika Memosan nastavljate s spodnjima dvema slojema. Pena Ecocell ® je trdna in vedno obdrži svojo obliko, zato jo je treba namestiti v sredino, če imate raje trši vzglavnik. Spominska pena pa je mehkejša in se odlično prilagodi obliki vaše glave in vratu, zato postavite ta sloj na sredino in s tem vzglavnik zmehčajte. Za nastavitev višine vzglavnika preprosto odstranite eno ali obe spodnji plasti vzglavnika.

PRALNA PREVLEKA, KI OHRANI VZGLAVNIK VEDNO SVEŽ

3-slojni anatomski vzglavnik Memosan je izdelan iz kakovostnega 100% bombaža. Na obeh straneh prevleke je sistem AirX, ki zagotavlja popolno zračnost in ohranja vaš vzglavnik vedno svež in suh. Prevleka ima skrbno oblikovane pritrdilne trakove, ki trdno povežejo vse tri sloje vzglavnika in jih ohranjajo na mestu, tudi če odstranite en sloj. Vsaka od treh plasti v vzglavniku je prekrita z notranjo prevleko za zaščito med prilagoditvami.

PRIMEREN ZA VSAK SPALNI POLOŽAJ

3-slojni anatomski vzglavnik Memosan je primeren za vse spalne položaje – na boku, na hrbtu ali na trebuhu. Prevleka za blazino je odstranljiva in pralna pri 60°C. Dimenzije vzglavnika so 30 x 50 cm, višino pa nastavite od 11,5 do 9,5 cm.