Vzglavnik Mirabai 50×70

Klasični vzglavnik Mirabai je napolnjen z naprednimi mikrovlakni Wellsleep®, ki zagotavljajo zračnost, ustvarijo večjo prostornino vzglavnika in poskrbijo za puhast občutek. Višino in trdoto vzglavnika lahko prilagodite.  Primeren je za vse spalne položaje. Vzglavnik je obdelan s posebnimi izvlečki naravnih olj, ki dolgotrajno ščitijo pred pršicami. Operete ga lahko pri temperaturi 60 °C. Velikost vzglavnika je 50 × 70 cm.

49,99€

Vzglavnik Mirabai: nepogrešljiv klasičen vzglavnik

Vzglavnik Mirabai je primeren za vse, ne glede na spalni položaj. Ne glede na to, ali spite na hrbtu, boku ali trebuhu, lahko višino vzglavnika Mirabai prilagodite z zadrgo in tako poskrbite, da bo odgovarjal vašemu položaju spanja.

Klasičen dizajn vzglavnika se ponaša s privlačnim prešitim vzorcem v obliki romba, ki vzglavniku doda volumen in dodatno mehkobo ter udobje.  Rob vzglavnika v rožnato-zlati barvi se ujema z ostalimi izdelki iz kolekcije Mirabai.

Narejeno z naprednimi vlakni Wellsleep®

Napredna vlakna Wellsleep® poskrbijo za dodaten volumen, ker ustvarijo zračne žepe v polnilu, ki zagotavlja odlično zračnost in udobje čez vse leto. Tako se boste zjutraj počutili sveži in spočiti.

Vzglavnik Mirabai vas bo celo noč hladil, da se niti poleti ne boste potili in zbujali zaradi vročine. Zdaj vam ni več treba obračati vzglavnika na hladnejšo stran, da bi vam bilo udobneje – vrhnja stran je namreč ravno tako hladna.

Zaščita pred pršicami

Napredna vlakna Wellsleep® v polnilu vzglavnika Mirabai so bila obdelana z naravnimi izvlečki olja iz semen drevesa neem, ki ščiti pred pršicami. Izvleček olja je narejen iz organsko vzgojenih dreves neem in dolgotrajno ter naravno ščiti pred pršicami. Zato boste spali boljše ter brez alergenov in pršic.

Kolekcija Mirabai

Navdih za kolekcijo Mirabai so drevesa neem (Azadirachta indica), ki izhajajo iz Indije. Drevo neem slovi kot eden najobetavnejših virov snovi z antibakterijskimi in zdravilnimi učinkovinami. V tradicionalni indijski medicini se neem uporablja že od davnih časov.

Obstaja okoli 700 različnih rastlinskih pripravkov na osnovi te rastline, ki se uporabljajo v različnih sistemih zdravilstva, kot so ayurveda, siddha, unani in amchi. Poleg tega je rastlina veliko pozornosti po celem svetu, na primer v državah, kot so Kitajska, ZDA, Francija, Nemčija in Italija, vzbudila zaradi potencialne uporabnosti v zdravstvu.

Sicer vsi deli drevesa neem vsebujejo aktivne sestavine, vendar se največkrat uporabljajo semena, lubje, listi in korenine. V različnih delih drevesa neem so odkrili več kot 300 različnih aktivnih spojin, v kolekciji Mirabai pa smo uporabili naraven izvleček iz semen te rastline.