Športni gležnarji Comfort

Neverjetno mehki, topli in udobni gležnarji Comfort so obvezen dodatek v prav vsaki ženski garderobi. Zaobljen podplat, spominska pena, semiš, umetno krzno in žamet bodo vaše podplate razvajali in greli tudi v najhladnejših dneh. Zadrga in elastične vezalke pa bodo poskrbele za hitro obuvanje.

cena 44,99€

Stopite v hladnejše dni s toplimi gležnarji Comfort

Če si želite, da bi vam bilo v jesenskih in zimskih dneh vedno udobno in toplo, so športni gležnarji prava izbira za vas. Obujete jih lahko za prav vsako priložnost in aktivnost, kadar se želite počutiti in izgledati odlično.

Poskrbi za najbolj trend videz te sezone

Vsaka ženska enostavno potrebuje par teh udobnih in lepih gležnarjev. Primerni so čisto za vse generacije. So športnega in modernega videza in so primerni za jesenske in zimske dni, nosili pa jih boste lahko od jutra do večera, brez da bi vas bolela stopala.

Z zaobljenim podplatom Walkmaxx

Značilen zaobljen podplat Walkmaxx prinaša veliko pozitivnih lastnosti.

Pomaga vam podpreti stopala, da se izognete neprijetnim občutkom utrujenosti stopal, s čimer lahk odlje časa ostanete aktivni.

Z enakomerno porazdelitvijo teže pa tudi:

  • zagotavlja razbremenitev točk pritiska na nogah
  • zmanjša pritisk na kolena in sklepe
  • zagotavlja boljšo absorpcijo udarcev
  • pomaga pri izboljšanju drže telesa
  • pomaga, da se izognete nekaterim težavam s stopali, kot so otekanje in s tem povezane bolečine

Kvalitetni materiali in moden videz

Skrbno izbrani kvalitetni materiali moden videz poskrbita, da bodo gležnarji Comfort kmalu postali vaši najljubši čevlji.