Mokasinke Snake Trend

Nove Walkmaxx mokasinke Trend Snake so izredno lahke, trendovske in zagotavljajo vznemirljiv občutek hoje kot po oblaku. Nošenje udobnih čevljev zmanjša nelagodje pri hoji in preprečuje težave s stopali, kot so otekanje in razne bolečine. Na voljo v velikostih 36-42, v treh različnih barvah.

Akcijska cena 39,99€

Izdelane za vrhunsko udobje

Iščete udobne čevlje, ki jih lahko enostavno kombinirate z različnimi oblačili in z njimi izstopate iz množice? Popolnoma nove Walkmaxx mokasinke Trend Snake so nadgrajena različica mokasink, ki jih obožujejo milijoni zadovoljnih kupcev po vsem svetu. Njihova izjemna zasnova zagotavlja lahkotnost in udobno hojo kot po oblaku.

Obujte in kombinirajte jih enostavno

Z vgrajeno elastiko v zgornjem delu boste udobne mokasinke Trend Snake zelo enostavno obuli. Mokasinke omogočajo dober oprijem stopala in enostavno obuvanje ter sezuvanje skoraj brez uporabe rok. Privlačne in z unikatnim videzom kačje kože so primerne tako za nošenje v pisarni, na dolgih poteh ali v prostem času. V kombinaciji s kavbojkami ali obleko jih boste z veseljem nosili v službi ali na sprehodu po mestu.