Gležnarji Comfort

Prelepi gležnarji Comfort bodo v vašo garderobo prinesli maksimalno udobje in toploto. Prikupen videz z mehkim semišem, umetnim krznom in priljubljenimi kontrastnimi vezalkami poskrbi, da boste te udobne gležnarje želeli nositi prav vsak dan. Na voljo v treh modnih barvah.

cena 34,99€

Poskrbite za najbolj trend videz te sezone

Vsaka ženska enostavno potrebuje par teh udobnih in lepih gležnarjev. Primerni so čisto za vse generacije. So športnega in modernega videza in so primerni za jesenske in zimske dni, nosili pa jih boste lahko od jutra do večera, brez da bi vas bolela stopala. Izbirate lahko med bolj drznimi barvami, tako kot med tistimi bolj klasičnimi.

Popolna izbira za najhladnejše dni

V teh udobnih gležnarjih vam bo toplo in udobno cel dan! Odlična izbira so tudi za najhladnejše dni, saj vas bo grelo toplo in mehko umetno krzno. Pozabite na vedno mrzle noge. Izbirate lahko med tremi barvami: svetlo siva, roza in temno rjava.

Z zaobljenim podplatom Walkmaxx

Značilen zaobljen podplat Walkmaxx prinaša veliko pozitivnih lastnosti.

Pomaga vam podpreti stopala, da se izognete neprijetnim občutkom utrujenosti stopal, s čimer lahk odlje časa ostanete aktivni.

Z enakomerno porazdelitvijo teže pa tudi:

  • zagotavlja razbremenitev točk pritiska na nogah
  • zmanjša pritisk na kolena in sklepe
  • zagotavlja boljšo absorpcijo udarcev
  • pomaga pri izboljšanju drže telesa
  • pomaga, da se izognete nekaterim težavam s stopali, kot so otekanje in s tem povezane bolečine

Kvalitetni materiali in moden videz

Skrbno izbrani kvalitetni materiali moden videz poskrbita, da bodo gležnarji Comfort kmalu postali vaši najljubši čevlji.