Vzglavnik Renew Natura

Vzglavnik Renew Natura je mehak, prijeten in udoben vzglavnik klasične oblike za vse letne čase. Zračna prevleka je hipoalergena, notranjost pa je polnjena z mehkimi mikrovlakni Wellsleep®. Vzglavnik je primeren za vse spalne položaje, operete pa ga lahko na 60°C. Velikost: 50 x 70 cm.

Udoben vzglavnik, ki zagotavlja podporo

Vzglavnik Renew Natura je narejen iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo vso potrebno podporo in udobje med spanjem. Prevleka je narejena iz finega poliestra, ki daje prijeten občutek mehkobe.. Vzglavnik pa je polnjen z Wellspeep® vlakni z dodatkom vlaken Tencel® Lyocell, ki povečajo udobje, zračnost in odvajanje vlage.

Mehak in zračen

Za maksimalno priročnost in vaše udobje smo vzglavnik Renew Natura napolnili z vlakni Wellsleep®. Edinstvena struktura teh vlaken ustvari zračne žepke, ki vzglavniku dodajo volumen in ga naredijo prijetno mehkega, hkrati pa vam zagotavlja optimalno podporo. Tako je vzglavnik zračen in zagotavlja sveže in higienično spalno okolje.

Trpežen vzglavnik s hipolargenimi lastnosti

Za dodatno trpežnost in še boljše hipoalergene lastnosti polnilo vzglavnika vsebuje tudi vlakna Tencel® Lyocell. Vlakna so izdelana iz evkaliptusa, imajo odlične sposobnosti absorpcije vlage in zagotavljajo prijetno in suho spalno okolje. Vlakna so hipoarlergena in zavirajo množenje bakterij na naraven način, kar preprečuje nastanek neprijetnih vonjav.

cena 29,99€

Akcija 17,99€