Set odeje in vzglavnika AdaptiveGO

Set odeje in vzglavnika AdaptiveGO iz izjemno mehkega termo-regulacijskega materiala premium kakovosti vas bo ohladil, ko vam bo vroče in ogrel, ko vam bo mraz. Odeja je izjemno lahka in zračna, vzglavnik pa je primeren za vse položaje spanja. V treh barvah – sivi, bež in meta zeleni. Enojni komplet: odeja 140×200 cm in vzglavnik 50×70 cm, dvojni komplet: odeja 200×200 cm in 2x vzglavnik 50×70 cm.

Zagotovite si razkošno udobje

Zagotovite si dober in umirjen spanec, zjutraj pa se zbujajte spočiti in polni energije. Izberite set odeje in vzglavnika AdaptiveGO, ki predstavlja popolno ravnotežje med mehkobo in podporo ter zagotavlja najboljši spanec skozi vse letne čase.

V setu boste prejeli

  • izjemno mehko odejo premium kakovosti za vse letne čase,
  • vzglavnik za vse spalne položaje,
  • in torbo za shranjevanje in prenašanje odeje in vzglavnika.

Na voljo v treh barvah: sivi, bež in meta zeleni.

Imate raje toplejšo ali hladnejšo posteljo? Naj vaše telo izbere.

Če vam je rado prevroče ali mraz, se celo noč odkrivate in nazaj pokrivate in zaradi tega ne morete spati, potem mogoče uporabljate neprimerno odejo.

Rešitev je zagotovo odeja iz seta vzglavnika in odeje AdaptiveGO, ki uporablja inovativno odzivno termo-regulacijsko tehnologijo – revolucionarno pametno obdelavo tkanine HeiQ, ki je bila razvita v Švici in se uporablja na prevleki vzglavnika in odeje. Prevleka se tako spremeni v edinstven odziven material, ki reagira na temperaturo vašega telesa. Ko se pričnete ogrevati, bo tkanina absorbirala toploto in vlago, s tem pa se boste vi ohlajali. Ko se telesna temperatura zniža, se oslabi tudi absorpcija vlage in toplote, vam pa ostane prijetno toplo.

cena set 140×200 79,99€

cena set 200×200 119,99€