Dvojna odeja Aloe Vera

Dvojna odeja Aloe Vera je sestavljena iz dveh odej: ena tanjša odeja je primerna za toplejše, obe skupaj pa za hladnejše noči. Odeja je izjemno mehka, prijetna in zračna. Pralna je pri 60°C, temperaturi, ki pobije tudi pršice. Priporočljiva za občutljivo kožo. Na voljo sta 2 dimenziji: 140×200 cm in 200×200 cm.

Ponoči se pokrijte z negovalno, novo in izboljšano dvojno odejo z aloe vero

Uživajte v svežem, mehkem in toplem objemu vsako noč! Razvajajte svojo kožo s to izjemno mehko in prijetno dvojno odejo, ki vas bo zazibala v sen.
Dormeo Aloe Vera je klasična dvojna odeja, polnjenja s puhastimi vlakni Wellsleep, a najboljše se skriva v prevleki. Prevleka odeje Dormeo Aloe Vera vključuje aloe vero, ki ustvarja edinstven občutek mehkobe, skrbi za dobro počutje in zagotovi nego kože.

Nova viskozna vlakna še poudarijo mehkobo in izboljšajo termoregulacijo

Dvojna odeja Dormeo Aloe Vera ne vsebuje le naprednih mikrovlaken Wellsleep – dodali smo ji tudi nova viskozna vlakna, ki zagotavljajo še več mehkobe in udobja. Viskozna vlakna so izdelana iz naravne osnove ter imajo odlično sposobnost termoregulacije in uravnavanja vlage, zato poskrbijo, da vaše spalno okolje ostaja higienično in čisto v vseh letnih časih.

Odeja 2v1 za odličen spanec skozi celo leto

Če debelo, težko odejo poleti radi zamenjate za tanjšo, potem je dvojna odeja prava izbira za vas! Odeja Aloe Vera je sestavljena iz 2 ločenih idej. Obe odeji lahko ob zelo hladnih nočeh tudi združite s pomočjo pritiskačev. Končno vam v postelji ne bo več hladno ali vroče, pač pa ravno prav toplo!

140×200 cena 69,99€ 41,99€

200×200  cena 89,99€  53,99€