Odeja Renew Natura

Odeja Renew Natura je mehka, topla in zračna odeja, ki jo lahko uporabljate skozi vse leto. Je prijetna na otip ter polnjena z mehkimi mikrovlakni. Za enostavno vzdrževanje je popolnoma pralna pri 60℃, temperaturi, ki ubije tudi pršice. Na voljo v 2 dimenzijah: 140×200 cm in 200×200 cm.

Svež in udoben spanec skoz vse leto

Dormeo odeja Renew Natura vam bo skozi vse leto med spanjem nudila izjemno udobje. Ta čudovito mehka odeja je narejena iz gladke tkanine prešite s šivi ter polnjena z naprednimi mikrovlakni Wellsleep® in vlakni tencel. Prešiti žepki omogočajo zračnost ter enakomerno razporeditev polnila po odeji, ki se tudi po pranju ne sprime.

Zračna odeja polnjena z naprednimi mikrovlakni

Za maksimalno in izjemno udobje smo v polnilo dodali vlakna Wellsleep®, katerih edinstvena struktura vlaken ustvarja zračne žepe, ki dodajo dodatni volumen odeji, zaradi česar je izjemno mehka in lahka. Vlakna Wellsleep ® naredijo odejo zelo zračno ter vedno zagotavljajo sveže in higiensko spalno okolje.

Za sproščujoč in zdrav spanec

Polnilo odeje Renew Natura vsebuje tudi vlakna Tencel™ Lyocell. Ta vlakna so izdelana iz evkaliptusa ter imajo odlične sposobnosti absorpcije vlage, kar vam zagotavlja suho in prijetno spanje. Ker je Tencel tudi naravno hipoalergen, na naraven način zmanjšuje rast bakterij in preprečuje razvoj neprijetnih vonjav.

140×200 69,99€  Akcijska cena  34,99€

200×200 89,99€  Akcijska cena  44,99€