Odeja Cozy 4 v 1

Odeja 4 v 1 Cozy je vsestranska odeja, ki vas bo navdušila, saj jo lahko uporabljate kot vzglavnik, odejo, pregrinjalo ali celo grelnik za vaša stopala. Odejo preprosto potegnite iz žepka in uživajte v njenih mehkobi, po uporabi pa lično pospravite. Mehka na otip in pralna na 30°C. Na voljo v več barvah, dimenzija 140 x 200 cm.

cena 39,99€

Akcijska cena 24,99€

Ogrejte se z odejo Cozy 4 v 1

Naredite si hladne dneve in noči prijetne Dormeo odejo 4 v 1 Cozy. Odeja se zlahka preoblikuje v vzglavnik. Uporabite ga lahko kot puhasti vzglavnik,  udobno odejo, pregrinjalo za kavč ali celo kot  jo, kavč za pregrinjalo in celo kot grelnik za vaša stopala. Za odvijanje preprosto potegnite odejo iz žepa.

Odlična je, da se boste z njo lahko pogreli za računalnikom, ob domači nalogi ali za sprostitev na kavču. Ko je zložena v vzglavnik, lahko nanjo naslonite glavo, jo uporabite za podporo hrbtu, ko sedite na kavču, ali pa jo pustite na kavču kot okrasno blazino.

Kakovostni materiali za največje udobje

Napolnjena s tanko plastjo nove generacije super lahkih Wellsleep® mikro vlaken vam bo vedno nudila občutek toplote in prijetnosti. Udobna odeja Dormeo 4 v 1 Cozy je na voljo v 6 modernih barvah: rdeča, slonovina, rjava, meta, rumena in vijolična.

Ta odeja ima vse: je čudovito mehka, lahka in udobna. Ta odeja je zaradi svoje večfunkcionalnosti odlična za vsako uporabo in priložnost ter je tudi odlično darilo. Odeja Cozy 4 v 1 je v celoti pralna pri 30°C