Odeja Onezip

Dormeo odeja Onezip je prilagodljiva odeja, ki omogoča, da se »zapnete« v najboljši spanec vsako noč. Z odpenjanjem in zapenjanjem stranic lahko uravnavate zračnost, ki posledično vpliva na termoregulacijo odeje za vsak letni čas. Odeja Onezip je v celoti pralna in jo lahko sušite v sušilnem stroju. Na voljo je v dveh dimenzijah: 140 cm x 200 cm in 200 cm x 200 cm.

Dormeo odeja Onezip za kar najbolj udoben spanec

Dormeo odeja Onezip je odeja, s katero lahko sami prilagajate zračnost in s tem tudi udobje in toploto vaše odeje za najboljši spanec. Odeja ima na straneh zadrgo, s katero lahko lahko po želji nastavite nivo zračnosti in termoregulacije. Odeja je tako popolna za vse letne čase.

Ko zacveti pomlad in se približajo poletni meseci, enostavno odpete zadrgo na stranicah odeje za boljšo cirkulacijo zraka. V hladnejšem delu leta pa jih zapnete in s tem zagotovite, da bo odeja bolj topla.

Onezip odejo gradijo napredna mikrovlakna in vzdržljivi materiali, ki imajo visoko sposobnost absorbcije in so bio razgradljivi. Tako bo vaša odeja vedno suha in udobna, ne glede na letni čas.

cena 140×200 59,99€

cena 200×200  69,99€