Prešita odeja Lan Space

Otroška odeja Lan Space je s planeti, zvezdami, raketami in astronavtom barvit dodatek k spalnici vašega otroka. Odeja je prekrita z bombažem in TENCEL ™ LYOCELL tretmajem za nealergijsko udobje, napolnjena z mikrovlakni WELLSLEEP® za puhasto mehkobo in še dodatno obogatena z naravnimi bambusovimi vlakni. Velika je 140×200 cm in obojestranska za dva čudovita  videza v enem.

cena 49,99€

Udobna odeja za pisane sanje

Naj se vaš otrok zavije v mehko, toplo in udobno odejo, ki je hkrati polna navdušenja. Ta odeja vam ponuja oboje, saj je izdelana iz kakovostnih, pralnih materialov in okrašena z razburljivim vesoljskim motivom.

Spanje je najboljše zdravilo

Dober spanec je bistvenega pomena za zdravo rast in razvoj, še posebej pri mlajših otrocih. Prav zato je vedno dobro vedeti, da je posteljnina vašega otroka izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki mu omogočajo udoben spanec skozi celo noč. Vaši otroci se bodo zbudili sveži, veseli in pripravljeni na nove avanture.

Barvit dizajn, ki bo navdihnil najbolj vznemirljive sanje

Eno stran odeje krasi pisan dizajn z vesoljskim motivom, ki prikazuje planet, zvezde, rakete in astronavte. Na drugi strani vas čaka nočno nebo – vesolje, polno zvezd za razburljive sanje. Dva čudovita videza v enem, da bo otrokova soba ostala sveža in vabljiva in bo čas za spanje postal nekaj, česar se bo vaš otrok veselil.

Vsestranska in praktična

Odeja z vesoljskim motivom v velikosti 140×200 cm je pralna v pralnem stroju pri 40 °C in je idealna za spalnico, hkrati pa je odlična tudi za potovanja. Vzemite jo s seboj na dopust ali se v njeno udobje zavijte doma. Položite jo na tla za igro ali v avto za dodatno toploto ali priložnostne dremeže.

Kakovost, ki ji lahko zaupate in udobje, ki ga čutite

Prevleka odeje je izdelana iz pametne mešanice materialov, ki zagotavljajo maksimalno udobje za vašega otroka:

  • Nealergijski, zračni bombaž za nežno udobje.
  • TENCEL™ LYOCELL, tretma za dodatno mehkobo in termoregulacijo, ki zagotavljata osvežujoče in suho spalno okolje.
  • Naravna evkaliptusova vlakna, ki absorbirajo vlago in preprečujejo razvoj bakterij.

Odeja je napolnjena z mikrovlakni WELLSLEEP®, ki ji dajejo prijetno toploto in volumen ter mehak in puhast občutek, dodatno pa je obogatena še z naravnimi bambusovimi vlakni.

Naravno čudo bambusa

Bambus je hitro rastoč, vsestranski, trajnostni in okolju prijazen material, ki se uporablja že tisoče let. Zdaj je na voljo v mehkih, visoko vpojnih vlaknih, ki naravno uravnavajo temperaturo in absorbirajo vlago ter tako vam in vašim najdražjim zagotavljajo hladnejše, bolj suho, bolj zdravo in udobnejše spalno okolje. Prav tako preprečujejo razvoj škodljivih bakterij, ki lahko povzročajo težave alergikom in tistim z občutljivo kožo.

Del linije za naše najmlajše

Linija izdelkov Lan & Lana prinaša udobje in odličen spanec otrokom po vsem svetu. Z očarljivim dizajnom in izdelana iz najmehkejših, najtoplejših in najkakovostnejših materialov. Kolekcija, ki bo očarala vašega otroka in navdihnila najslajše sanje.