Igrača Meo

Vsi obožujemo mehke in prikupne igrače, ki so odlične za zabavo in crkljanje. Spoznajte ovco Meo, prijazno malo ovčko, s katero se lahko spoprijateljite, zabavate in si delite svoje sanje. Narejena je iz nežnih otrokom prijaznih materialov. Ovčka Meo bo s svojim smislom za zabavo in pustolovskim duhom navdušila tako stare kot mlade. Je popolna spremljevalka pri spanju ali igri.

9,99€

Ljubka družba pri spanju

Se še spomnite vaše najljubše mehke igrače? Kako ste se zabavali in kako varno ste se počutili skupaj z njo? Spoznajte ovčko MEO, novi Dormeo obraz, ki bo ljubka družba za vsakogar, ki uživa v dobrem spancu in se zbudi v svet poln pustolovščin.

Samozavestna, skrbna, zabavna

MEO je mlada prijazna ovca, ki je vedno pripravljena ponuditi pomoč ali za igro. Skrbi za vse, vedno si želi izvedeti nove informacije in spoznati nove prijatelje kamor koli gre. Kot obraz blagovne znamke Dormeo, predstavlja kakovost, udobje in sprostitev. Lahko je nežna spremljevalka, ki vam in vašim bližnjim dela družbo in s katero lahko delite najslajše sanje in najbolj vznemirljiva potovanja.

Prijateljica za celo življenje

MEO ima nagajiv nasmeh, mogoče zaradi šale, ki ste jo pravkar povedali ali kakšne nove zanimive informacije. Ima mehko telo in gibljive noge, prekrita pa je z puhastim materialom. Ta ljubka mala ovčka kar kliče po objemih in crkljanju. Ovca MEO je vaša najboljša prijateljica, ki vam vedno nudi podporo in razumevanje. Vzamete jo lahko kamor koli, vedno je pripravljena na zabavo.

Varna, močna in pralna

Ovca MEO bo s svojim očarljivim dizajnom in materiali, ki jih je mogoče prati na roke, popestrila vsako spalnico, igralnico ali škatlo za igrače.

Je popolno darilo za vsakogar, za otroke ali odrasle, ki verjamejo v moč prijateljstva in vedo, da lahko svoje sanje gradimo skupaj, s samozavestjo, smehom in ljubeznijo.