Kopalni plašč Fantasia

Izjemno vpojen in trpežen kopalni plašč Fantasia je narejen iz neverjetno mehkega bombaža. Odličen je za uporabo po prhanju, razvajanjem in dodatno toploto pred spanjem ali pri poležavanju in sproščanju čez vikend. Pralen je pri 60 °C, temperaturi, ki uniči pršice in bakterije. Na voljo v dveh barvah in treh velikostih.

Razvajajte se v udobju svojega doma

Po tuširanju ali kopanju se zavijte v kopalni plašč Dormeo Fantasia. Razvajal vas bo s 100% bombažem, ki je izjemno topel in mehek, s frotirjem na notranji strani pa bo poskrbel, da vas bo objel kot mehka in nežna brisača. Privoščite si svoj spa tretma kar v udobju svojega doma ter se razvajajte s kopalnim plaščem iz izjemno vpojnega in trpežnega bombaža, ki je primeren tudi za astmatike, alergike in vse z občutljivo kožo.

Za mehek in topel občutek razvajanja

Kopalni plašč Fantasia je na voljo v dveh barvah: elegantni bež in turkizni za svež in živahen videz. Za večje udobje in toplino se ima kapuco in gumbe za zapiranje pod vratom, za prenašanje najljubših predmetov pa dva praktična žepa na vsaki strani. Pralen je v pralnem stroju pri 60 °C in je primeren tako za ženske kot moške. Na voljo v treh velikostih: S, M, L.

12,99€